2777
2789

اخ اخ این خوبه من دماغم همینطوری گندست

پارسال عید یه طرفش همینطوری ورم کرد.یعنی ابروم پیش عام و خاص رفت

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چاره نداره نه؟ منم دماغم گنده اس اما دوسش دارم😁

اخه من هر کاری کردم که این ورم لامصب نمیخوابید

قشنگ صفت شده بود مثله سنگ

از ۲۷ ام تا ۲ ام من یه کیلو دماغ هندل میکردم با خودم

ببین یه دونه کلیندامایسین بخر هر لحظه جوش زدی فوری بزن روش تا در اسرع وقت از بین بره

چند بارم تکرار کن

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

آخ آخ آخ

من دماغم بزرگ بود تو نوجوونی همیشه دم عید یا عروسی ی جوش زیر پوستی بزرگ قرمز میزد رو دماغم😭😭😭

اگر خواستی چیزی را پنهان کنی ،لای یک کتاب بگذار ، این مردم کتاب نمی خوانند.
من پوستم عالی بود عالی الان باردارم خدا کنه نبینی که چقد داغون شده همه چیزم مخصوصا پوستم

منم ۸ ماهه زایمان کردم پوستم فوق العاده خشک شد ببین ویتامینایی که میخوری مخصوصا زینکو ادامه بده من متاسفانه قطع کردم دارم کچل میشم

منم ۸ ماهه زایمان کردم پوستم فوق العاده خشک شد ببین ویتامینایی که میخوری مخصوصا زینکو ادامه بده من م ...

کاش خشک بود 😭جوشای ریز و درشت رو کجای دلم بزارم 

الهی ؛گاهی؛ نگاهی .....

الا رو بالای لب و روی لپمه😭تو مخمه اخه چرا الاااان

اره لامصب خیلی رو مخه

برو دکتر زنان ببین مشکل هورمونی داری یا نه؟

یادمه ی قرص ب من داده بود خیلی خوب بود اسمش رو یادم نیس

اگر خواستی چیزی را پنهان کنی ،لای یک کتاب بگذار ، این مردم کتاب نمی خوانند.