ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
صبح تا شب خودتو مشغول به کار بکن شرایطت رو نمیدونم ولی اگه محصلی صبح تا شب درس بخون میتونی ورزش بکنی برو باشگاه چند تاورزش مختلف انجام بده خیلی خودت رو مشغول کن تا از فکرش در بیای و اینکه حالا من زیاد مذهبی نیستم ولی فارغ از اینا پیشنهاد میکنم نمازات رو سر موقع بخونی و با خدا حرف بزنی و ازش کمک بخوای تا مهرشو از تو دلت بیرون کنه چون همون خدا بوده که مهرشو به دلت انداخته
هر آهنگی که تو رو یاد اون میندازه پاک بکن دیگه آهنگای غمگین و شکست عشقی گوش نده پادکست انگیزشی گوش بده از من میشنوی یه چیز بگم بهت اگه دویت داری بهت پیشنهاد مبکتم ادامه تحصیل بدی موقعیت اجتماعیت رو ببر بالا این شکلی اگه نمیتونی دوره آموزشی چیزای مختلف برو زبان جدید یاد بگیر مهارت جدید کسب کن حالا مثلا خیاطی ناخن کاری تتو کاری خلبانی... مدرک اینا رو بگیر دوره های خوب تو روبیکا یا اینستا رو بخر خودتو مشغول کن جوری سرت شلوغ بشه از فکرش در بیای