2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برکه دیگه نمیگرده چون ریدم بهش خیلیی تواین چهارسال دلموشکوندخیلیی دلم برای خودم میسوزه

فراموش میکنی بخدا 

من ۶ ماه طول کشید

فقط 16 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛

صبح تا شب خودتو مشغول به کار بکن شرایطت رو نمیدونم ولی اگه محصلی صبح تا شب درس بخون میتونی ورزش بکنی برو باشگاه چند تاورزش مختلف انجام بده خیلی خودت رو مشغول کن تا از فکرش در بیای و اینکه حالا من زیاد مذهبی نیستم ولی فارغ از اینا پیشنهاد میکنم‌ نمازات رو سر موقع بخونی و با خدا حرف بزنی و ازش کمک بخوای تا مهرشو از تو دلت بیرون کنه چون همون خدا بوده که مهرشو به دلت انداخته

اگه امضامو دیدی برای رسیدن حاجتم صلوات بفرست❤

چندسال باهاش بودی اخه من خیلی جاهاباهاش خاطره دارم

ربطی نداره من ۲ سال

فک نکن ۴ سال طول میکشه فراموش کنی

ببین حالت طبیعی ک روانشناسا میگن ۶ ماهه

بدن بعد از ۶ ماه به زندگی جدید عادت میکنه

فقط 16 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛

هر آهنگی که تو رو یاد اون میندازه پاک بکن دیگه آهنگای غمگین و شکست عشقی گوش نده پادکست انگیزشی گوش بده از من میشنوی یه چیز بگم بهت اگه دویت داری بهت پیشنهاد مبکتم ادامه تحصیل بدی موقعیت اجتماعیت رو ببر بالا این شکلی اگه نمیتونی دوره آموزشی چیزای مختلف برو زبان جدید یاد بگیر مهارت جدید کسب کن حالا مثلا خیاطی ناخن کاری تتو کاری خلبانی... مدرک اینا رو بگیر دوره های خوب تو روبیکا یا اینستا رو بخر خودتو مشغول کن جوری سرت شلوغ بشه از فکرش در بیای

کتابای روانشناسی انگیزشی بخون

پیامای مربوط به اونو حذف کن شمارشو حذف کن حتی شده برا فراموش کردنش سیم و گوشیتو عوض بکن 

هی هی پروفایلشو یا پیاماتو چک کن

کتابای روانشناسی انگیزشی بخونپیامای مربوط به اونو حذف کن شمارشو حذف کن حتی شده برا فراموش کردنش سیم ...

اسی منظورم این بود که پروفش و پیاماشو دائما چک نکن

کتابای روانشناسی انگیزشی بخونپیامای مربوط به اونو حذف کن شمارشو حذف کن حتی شده برا فراموش کردنش سیم ...

میخوام سیمکارت عوض کنم میترسم باز بهش زنگ بزنم اینحوری زنن نمیرنم چون بلاکم کرده

هر آهنگی که تو رو یاد اون میندازه پاک بکن دیگه آهنگای غمگین و شکست عشقی گوش نده پادکست انگیزشی گوش ب ...

خودم ناخنکارهستم یه وقت هایی هم میرم سالن یه وقت هایی عصبی ام میشنم خونه