2821
2789
عنوان

بی بی چک

155 بازدید | 24 پست

خانما تروخدا منو راهنمایی کنید تا فردا دغ میکنم

خانما دیروز تست زدم عصر مثبت شد

شب ی تست مدیکور زدم هاله ضعیف انداخت 

الان از اون تست ک دیروز عصر زدم همون لحظه هاله انداخت ولی مثل دیروز پررنگ نمیشه ۸ روز گذشته این بی بی چک ماله دیروز عصر

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مبارک چرا دق؟

عزیزم میدونی من دیروز اینو زدم مثبترشد 

قبل اونم زدم مثبت شد 

دیروز شب یدونخ زدم منفی شد 

الان یکی زدم ضعیف هالع انداخت 

عصر ها مثبت میشه صبح منفی

عزیزم پیش میاد ربطی به پررنگ‌شدنش نداره منم دقیقا یکی عین همین مارک دارم و دقیقا هم یه هاله این شکلی داره..احتمالا بخاطر مارکش باشه تاره میگن وقتی کمرنگه پسره..یه مارک دیکه بزن مدیکور پررنگتر میشه

عزیزم میدونی من دیروز اینو زدم مثبترشد قبل اونم زدم مثبت شد دیروز شب یدونخ زدم منفی شد الان یکی زدم ...

با ادرار غلیظ پررنگتر میشه بی بی چک هم باهم فرق داره وگرنه صد درصد بارداری

با ادرار غلیظ پررنگتر میشه بی بی چک هم باهم فرق داره وگرنه صد درصد بارداری

اخه الان از این مارک ک گذاشتم زدم دا هاله کم رنگ داد 😭😭😭😭یعتی داره سقط میشه

گلم ی سوال حس پریودی دادی ؟حس میکنی داره میاد؟؟؟من دوروزه دقیقا دل درد و کمردرد دارم اما هیچی نیومده ازم.دیروز خرچقد ب شوهرم بی بی گفتم بخر نخرید گف بهم میریزی...‌‌

نرهای کثافط سایت بهم درخواست ندین،قبول میکنم بعد توخصوصی میر.ینم دهن خودتون و هفت جدتون ها.ازمن گفتن اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعامکنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینمواون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🤪

گلم ی سوال حس پریودی دادی ؟حس میکنی داره میاد؟؟؟من دوروزه دقیقا دل درد و کمردرد دارم اما هیچی نیومده ...

اره گلم پاهام هرزگاهی درد میگیره میگم الان میشم ولی نمیشم

2790
2823
2791
2779
2792