2777
2789
عنوان

جاریییییی

306 بازدید | 18 پست

سلام ی جاری دارم 10سال ازم بزرگ تره فامیل هستیم

تو زمان عقدو نامزدیم باهم خوب بودیم

ولی از وقتی ک عروسی کردم کلن رفتارش عوض شد حتی یک کلام هم باهم حرف نمی‌زنیم البته اون اول شروع کرد منم دیدم حرف نمیزنه منم دیگه باهاش حرف نزدم

مثلا اگه 10 روز پیش هم باشیم 2 کلمه بیشتر حرف نمیزنه اونم فقط درحد سلام و خدافظ

برای چی اینطوری میکنه

از وقتی هم ک عروسی کردم هنوز زنگ نزده پاگشاکنه

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خودت رو مقصر ندون. شاید یاد خاطره افتاده. بعد از عقد پاگشا میکنن دیگه. مگه بعد عروسی هم پاگشا دارین شما ؟

از هلهله ی حرامیان ناراحت نباشید. ببینید سمت کجای این ماجرا هستید؟ اگر سمت خیمه ی امام حسین هستی خدا رو شکر کن تو چیزی داری به اسم شرف ... تو حلال زاده ای ... تو لقمه ی حلال خوردی... این جماعت بارها شادی کردند. با قتل دختر پیامبر...با قتل امیرالمومنین...با قتل امام حسن...با قتل علی اکبر...با قتل حضرت عباس...با قتل علی اصغر...با قتل امام حسین...با اسارت زینب س...شادی کردن اینها چیز جدیدی نیست 🇮🇷 دست خائن ؛ منافق ؛ غارتگر ؛ مفسد ؛ مستبد ؛اختلاس گر از تو کوتاه🇮🇷 (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).

دقیقا جاری منم همین بود با این تفاوت که از همون روز اول باهام حرف نمیزد همیشه برام سوال بود

بعضیا اخلاق شون این منم باکسی کلا حرف نمیزنم 

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم 

ببین بری ازش بپری ی چیزییییی درمیاره میگه که هنگ میکنی 

کلا ادمایی ک دنبال دلیلن برای بمونه تراشی جالب نیستن بیخیال یا خودش میگه یا بدرک هز چی ارتباط کمتر باشه مغزت راحتتره

درخواست دوستی قبول نمیکنم،،، 
ما بعد از عروسی پاگشا میکنیم .

چه جالب 

ما بعد عقد پاگشا میکنیم 

از هلهله ی حرامیان ناراحت نباشید. ببینید سمت کجای این ماجرا هستید؟ اگر سمت خیمه ی امام حسین هستی خدا رو شکر کن تو چیزی داری به اسم شرف ... تو حلال زاده ای ... تو لقمه ی حلال خوردی... این جماعت بارها شادی کردند. با قتل دختر پیامبر...با قتل امیرالمومنین...با قتل امام حسن...با قتل علی اکبر...با قتل حضرت عباس...با قتل علی اصغر...با قتل امام حسین...با اسارت زینب س...شادی کردن اینها چیز جدیدی نیست 🇮🇷 دست خائن ؛ منافق ؛ غارتگر ؛ مفسد ؛ مستبد ؛اختلاس گر از تو کوتاه🇮🇷 (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).

بعضیا اخلاق شون این منم باکسی کلا حرف نمیزنم

نه عزیزم اتفاقا جاری من با همه به شدت گرم و جیک‌تو جیکه فقط با من یه کلمه‌ام حرف نمیزنه

ما آخرین نسلی هستیم که می دونیم دنیای قبل از اینترنت چه حس و حالی داشت..
2790
2778
2791
2779
2792