2789
عنوان

کمک کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 167 بازدید | 40 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم

قُلْ یَا أَیُّهَا الْکَافِرُونَ (١) لا أَعْبُدُ مَا تَعْبُدُونَ (٢) وَلا أَنْتُمْ عَابِدُونَ مَا أَعْبُدُ (٣) وَلا أَنَا عَابِدٌ مَا عَبَدْتُمْ (۴) وَلا أَنْتُمْ عَابِدُونَ مَا أَعْبُدُ (۵) لَکُمْ دِینُکُمْ وَلِیَ دِینِ (۶)

بگو اى کافران (۱) آنچه مى ‏پرستید نمى ‏پرستم (۲) و آنچه مى ‏پرستم شما نمى ‏پرستید (۳) و نه آنچه پرستیدید من مى ‏پرستم (۴) و نه آنچه مى ‏پرستم شما مى ‏پرستید (۵) دین شما براى خودتان و دین من براى خودم (۶)

سوره فلق:

قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ (١) مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ (٢) وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ (٣) وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِی الْعُقَدِ (۴) وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ (۵)

بگو: «پناه مى‌برم به پروردگار سپیده دم (۱) از شرّ آنچه آفریده، (۲) و از شرّ تاریکى، چون فراگیرد (۳) و از شرّ دمندگان افسون در گره‌ها (۴) و از شرّ [هر]حسود، آنگاه که حسد ورزد.» (۵)

سوره ناس:

قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ النَّاسِ (١) مَلِکِ النَّاسِ (٢) إِلَهِ النَّاسِ (٣) مِنْ شَرِّ الْوَسْوَاسِ الْخَنَّاسِ (۴) الَّذِی یُوَسْوِسُ فِی صُدُورِ النَّاسِ (۵) مِنَ الْجِنَّةِ وَ النَّاسِ (۶)

بگو: به پروردگار مردم پناه می‌برم (١) فرمانروای مردم (٢) خدای مردم (٣) از شر وسوسه وسوسه گر نهانی (۴) آن که در دل‌های مردم وسوسه می‌کند (۵) خواه از جنیان باشد یا از آدمیان (۶)

سوره توحید:

قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ (١) اللَّهُ الصَّمَدُ (٢) لَمْ یَلِدْ وَلَمْ یُولَدْ (٣) وَلَمْ یَکُنْ لَهُ کُفُوًا أَحَدٌ (۴)

بگو خداوند یکتاست (١) خدا بی نیاز است (٢) نه زاییده و نه زاییده شده (فرزند ندارد و فرزند کسی نیست) (٣) هیچ کس همتای او نیست (۴)

بِسْمِ اللَّهِ وَ بِاللَّهِ وَ مِنَ اللَّهِ وَ إِلَى اللَّهِ وَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ‏

به نام خدا و به ذات خدا و از خدا و بسوى خدا و در راه خدا

اللَّهُمَّ إِلَيْكَ أَسْلَمْتُ نَفْسِي وَ إِلَيْكَ وَجَّهْتُ وَجْهِي وَ إِلَيْكَ فَوَّضْتُ أَمْرِي‏

بار خدايا خود را به تو تسليم كردم و به درگاه تو روى آوردم و به تو واگذاردم

فَاحْفَظْنِي بِحِفْظِ الْإِيمَانِ مِنْ بَيْنِ يَدَيَّ وَ مِنْ خَلْفِي وَ عَنْ يَمِينِي وَ عَنْ شِمَالِي وَ مِنْ فَوْقِي وَ مِنْ تَحْتِي‏

كارم را پس مرا حفظ فرماى به حفظ ايمان از جلو و دنبال سر و از راست و از چپ من و از بالاى سر من و از زير پايم

وَ ادْفَعْ عَنِّي بِحَوْلِكَ وَ قُوَّتِكَ فَإِنَّهُ لاَ حَوْلَ وَ لاَ قُوَّةَ إِلاَّ بِاللَّهِ الْعَلِيِّ الْعَظِيمِ‏

و دفع كن از من به قدرت و حول خود بدرستى كه هيچ جنبش و توانى نيست مگر به خداوند بلند مرتبه بزرگ مقام.

ببین میدونم تو چه بد شرایطی هستی چون خودم بارها جن دیدم دفعه اول ششم بودم موقعی که به اینه بالکن خیره شدم دیدم یچی رو رخت آویز آویزون شده فقط زل زدم بهش نمی تونستم تکون بخورم تا چند دقیقه به شدت فحشت کرده بودم و با اینکه ششم بودم اون موقع حمام و سرویس هم که نی خواستم برم باید حتما مامانم می اومد جلو درمی نشست

اسی ایت الکرسی بزن تو گوگل بخون میدونم حفظ نیستی یا حسین بگو من تا بسم الله یا یا حسین میگفتم قبلا میرفت )* قبل از اینکه تغییر دین بدم

میخوای امضامو بخونی ؟                                                    بیا.                                                                                                                                                            هنوز بیا پایین.                                                                                                                                                                                                                                                                                               به تو‌ چه اصلا مگه فضولی 😂😌⁦:⁠-⁠)⁩                                     

اسی ایت الکرسی بزن تو گوگل بخون میدونم حفظ نیستی یا حسین بگو من تا بسم الله یا یا حسین میگفتم قبلا م ...

بهش فکر نکن جن اگه ازش بترسی هرگز ولت نمیکنه 

میخوای امضامو بخونی ؟                                                    بیا.                                                                                                                                                            هنوز بیا پایین.                                                                                                                                                                                                                                                                                               به تو‌ چه اصلا مگه فضولی 😂😌⁦:⁠-⁠)⁩                                     

اسی ایت الکرسی بزن تو گوگل بخون میدونم حفظ نیستی یا حسین بگو من تا بسم الله یا یا حسین میگفتم قبلا م ...

ایدیت رو بده...یه اتفاق ترسناک از جنم بدتر افتاده

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

ایدیت رو بده...یه اتفاق ترسناک از جنم بدتر افتاده

درخواست دوستی دادم قبول کن آیدیم بفرستم