2777
2789
عنوان

چرا و چه علت

111 بازدید | 15 پست

اگه بیا بهتون بگه روت کراشم خیلی میخوامت ای حرفا تو مدتی هم خیلی هواتون داشته باشه به فکرتون بوده باشه 

چرا جواب منفی باید بدین؟

حالا چی کنیم جواب منفی نگیریم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اگه از اول از کسی خوشم نمی اومد دلگرمش نمیکردم که بخواد بخوره تو ذوقش محل نمیکردم تا بیخیال بشه

آفرین دقبقا سرد برخورد میکردی از اول که طرف خودش بفهمه👍

ولی خوبه یه فرصت بده بهش

اره خب اما بازم باید امادگی نه شنیدن داشته باشین چون قرار نیست همه از ادم خوششون بیاد و این طبیعیه. خیلی وقتام با سعی و تلاش اوضاع بدتر هم میشه

پس بهترین راه اینه یکی که تایپ هم هستین و حس دو طرفه ست پیدا بشه و خب در مسیر پیدا شدن این ادم، احتمالا نه شنیدن هم هست 

اره خب اما بازم باید امادگی نه شنیدن داشته باشین چون قرار نیست همه از ادم خوششون بیاد و این طبیعیه. ...

خب متاسفانه جنبه نه شنیدن نداره از بچگی اینطور بوده و میگه باید کاری کنم از قبل بدونم جوابش رو

اونی که حوصله نداره دیگه به شانس فکر نمیکنه من خیلی هم تهدید شدم از سمت اون شخص خیلی هم پیگیر بود ول ...

می‌دونی چیه اگه بهش بگه نه با توجه به شناختی دارم طرف فلج میشه دیگه زندگی نمیکنه

خب متاسفانه جنبه نه شنیدن نداره از بچگی اینطور بوده و میگه باید کاری کنم از قبل بدونم جوابش رو

این طبیعیه به هیچکدوممون این چیزارو یاد ندادن و بلد نیستیم نه بشنویم

اما خب اگه هدف داشتن رابطه خوب و مناسب و دو طرفست باید براش تلاش کرد. تلاش برای ارتقا خودمون که نه بشنویم

حتی اگرم اون ادم اوکی بده؛ شاید خیلی وقتا تو رابطه با نظرمون موافق نباشه و نه بشنویم پس در هر صورت باید اینو یاد بگیریم

این طبیعیه به هیچکدوممون این چیزارو یاد ندادن و بلد نیستیم نه بشنویماما خب اگه هدف داشتن رابطه خوب و ...

اگه بگه نه بهش اینا هر روز همو میبینن 

به قول خودش عشق تبدیل به نفرت میشه و شایدم بشم دشمن خونیش

هیچ اتفاقی نمیفته بخدا شاید باور نکنی این طرف به من می‌گفت اگه قبولم نکنی یا یه بلایی سر تو میارم یا ...

حالا بزار اینو بگم ای چند سال پیش یکی بهش گفت نه تا همین چند ماه پیش برج زهر مار بود  اما از وقتی این طرفو دید شخصیتی عوض شد عالی شد انگار رگ خوابش رو بلده

حالا بزار اینو بگم ای چند سال پیش یکی بهش گفت نه تا همین چند ماه پیش برج زهر مار بود اما از وقتی ای ...

پس با این شرایط کلا شما زوده وارد رابطه بشی چون خودخواهی 

اول خودتو درست کن قرار نیست هر چی شما میخوای بشه 

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما