2777
2789
عنوان

فروشنده‌ی بداخلاق و بی حوصله

132 بازدید | 14 پست

شما اگه یه مغازه‌ای جنساش خیلی با سلیقه‌ی شما بخونه و خیلی از مدلاشو اینا خوشتون بیاد ولی فروشنده‌اش ازینایی باشه که انگار جونش بالا میاد جواب مشتری رو بده و اگه سوالی داشته باشی همش یه جوری جواب بده که یه "خانوم شوما مشتری نیسی" خاصی تو لحنش نهفته باشه ازش خرید میکنید؟

رَهِ آسِمان دَرون است .... ☁️                                                   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هرگز

فقط 32 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگر کسی امروز پول نداشت ممکنه فردا داشته باشه، ولی اگر کسی امروز شرف نداشت، مطمئن باش فردا هم نداره.

نه. حتی اگه تنها فروشنده اون محصول تو اون منطقه باشه حاضرم برم یه جای دورتر.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

من چنین فروشنده ای هستم 

البته تقصیر من نیست از بس به مشتری ها بها دادم و اذیتم کردن میان تیشرت پرو می‌کنن بعد میگن نه بهم نمیاد حتی نمیگن ممنون عمونحور برعکس میذارن رو میز و میرن 😐 یا خیلی موارد بی ادبی دیگه 

و اینکه می‌خوام مغازه رو جمع کنم برام مهم نیست دیگه بخرن یا نخرن

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما