2777
2789
واسه اعتقادات خودت ارزش قائل شو ، بعدشم دوستای واقعی با تمام تفاوت ها کنار میان اگر مسخره کردن عقده ...

دقیقا 

همچین افرادی رو به عنوان رفیق حتی باید گذاشت کنار وقتی بخوان باعث انحرافت از مسیر و عقایدت بشن که میدونی درسته و خوشحالی توش

صلَّی اللهُ عَلَیکَ یَا اَبَاعَبدِاللهِ الحُسَین “علیه السلام” 🤲🏻❤️‍🩹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودم به شخصه دوست ندارم کسی ازم بپرسه این چیزارو دوست دارم فقط بین خودم و خدا باشه ولی خب متاسفانه ی ...

قبول باشه 

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...
دقیقا همچین افرادی رو به عنوان رفیق حتی باید گذاشت کنار وقتی بخوان باعث انحرافت از مسیر و عقایدت بشن ...

بعضی رفیقا زندگی دویتشون خراب میکنن ،در مورد خاستگار و نامزد و همه چیز زندگی دوستشون نظر میدن وتیکه میندازن و گاهی شیطنت هم میکنن

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...
بعضی رفیقا زندگی دویتشون خراب میکنن ،در مورد خاستگار و نامزد و همه چیز زندگی دوستشون نظر میدن وتیکه ...

اصلا بنظر من ادم حتی باید با پدر و مادر خودش هم ی سری حریم هارو رعایت کنه ...اینکه دوست بخواد درمورد نامز یا همسر نظر بده اوج وقاحت هستش بلاخره طرف پسندیده و با تمام شرایط سنجیده و کنار اومده البته نمیگم همه شون بعضیاشون هم هستن خوبن ولی اون دسته دیگه ممکنه حتی از رو حسادت زندگی هم خراب کنن 

صلَّی اللهُ عَلَیکَ یَا اَبَاعَبدِاللهِ الحُسَین “علیه السلام” 🤲🏻❤️‍🩹