2789
عنوان

یه سوال

89 بازدید | 16 پست

بچها شوهرمفت اره دوست دارم رتبطه برقرار کنم گفتم باشه بزار نماز بخونم بعد نماز خوندم دیدم خوابه بعدشم رفتم‌تو اتاق منو زد کنار گفت برو اون ور چرا اینجوری کرد؟؟

بعضی وقتها حس میکنم عروسکم😅💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ناراحت شده خدارو اولویت قرار دادی😂😂😂

بخاطر درد کمرش شاید چند خفته ای یه بار رابطه داشته باشیم اصلا هم شکایتی نمیکنم حتی درخواست رابطه هم نمیکنم تا یه وقت دلش نشکنه ولی نمیدونم چرا اینجوری میکنه مرض داره؟منم دل دارم عروسک که نیستم هروقت بخواد باشم هروقتم نخواد نباشم

دیگه اون که قضا شده بود بهتر نبود یه شوهرت توجه میکردی

بخاطر درد کمرش شاید چند خفته ای یه بار رابطه داشته باشیم اصلا هم شکایتی نمیکنم حتی درخواست رابطه هم نمیکنم تا یه وقت دلش نشکنه ولی نمیدونم چرا اینجوری میکنه مرض داره؟منم دل دارم عروسک که نیستم هروقت بخواد باشم هروقتم نخواد نباشم

دیگه خیلی این حرکتاش رو مخم بود که اومدم اینجا گفتم

بخاطر درد کمرش شاید چند خفته ای یه بار رابطه داشته باشیم اصلا هم شکایتی نمیکنم حتی درخواست رابطه هم ...

ببین خب کمرش درد داره بنده خدا حالا شما شکایتم بکنی چیکارمیتونه بکنه دست خودش که نیست مثل اینه که شما پریود باشی ایشون بگه من شکایت نمیکنم..

و خب اون موقع که میخواسته پسش زدی شاید به غرورش برخورده

ببین خب کمرش درد داره بنده خدا حالا شما شکایتم بکنی چیکارمیتونه بکنه دست خودش که نیست مثل اینه که شم ...

اخه میدونی وقتی میگه بعد این همه وقت بعد میخوابه به منم بر میخوره خودش میدونه چون بعد رابطه نمیتونستم نماز بخونم گفتم

چی بگم والا عزیزمحالا شما فرد بری طرفش قبول نمیکنه یعنی؟

چرا میکنه ولی بعضی وقتا کمرش درد میکنه میگه نه کاری به این ندارم چون کمرش درده میگه نه ولی خب خودم خیلی نمیگم چون میترسم نتونه دلش بشکنه چون یه بار بهم گفت خجالت میکشم وقتی میگی و نمیتونم