2777
2789
عنوان

ناپدید شدن خط دوم بیبی چک خط تی

601 بازدید | 25 پست

منم الان بیبی چک گذاشتم چندثانیه اول مثبت شد بعد کامل خط دوم محو شد یکی دیگه بلافاصله زدم منفی شد سومی رو یک ساعت بعد زدم مثه اولی اول مثبت شد بعد محو شد دوباره 

۸روزه عقب انداختم 

۱۱روزه لکه بینی دارم امروز دل درد و کمردرد هم اضافه شده

✍️هرچی خدا بخواد🌱❤️خدا که بد نمیخواد

بتا بده زود

فقط 7 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا بابت همه اون لحظه هایی که ازت ناامید بودم و فکر کردم حواست بهم نیست، ولی بود..ممنونم ازت💖حالا که تا اینجا اومدی واسه مامان شدنم یه صلوات بفرست گل گلی🌸💕😘اللهم صلی علی محمد و آل محمد🥲💗🎀خدایا شکرت😍پنجم خرداد ۱۴۰۴ بی بی چک و ازمایش مثبت شد🥰سی و یک خرداد صدای قلب کوچولوتُ شنیدم مامانی🤰🏻💖خدا جونم دامن همه چشم انتظار ها رو سبز کن🌷💚الهی آمین✨

بیبی چک کلا الکیه

خاله ی من شیش تا بیبی چک زده بود هی منفی شد دیگه کلا ولش کرد

بعد پنج ماه دید شکمش ورم کرده و هنوز پریود نمیشه شک کرد رفت دید بارداره

باید آزمایش بدی 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منفیه اگه مثبت بود باید فوری هاله مینداخت برا منکه اینجوری شد اول مثبت شد بعد رفت چند ثانیه بعد مثبت شد هاله انداخت قربونش بشم

میخوام از زنده بودن لذت ببرم رسالت من اینه،با سختیا میجنگم چون رسالت من اینه،من اومدم زندگی کنم نه بردگی من برده ی پول و خوراک و اموالم نیستم من میخوام با حداقل داشته هام شاد باشم و اگر روزی مادر شدم یاد بچم بدم از زنده بودن شاد باشه درست مثل یه فیلیپینی🔴🔴🔴دختر نازم مرسی منو لایق دونستی و فرزندم شدی 🔴🔴🔴

بیبی چک کلا الکیهخاله ی من شیش تا بیبی چک زده بود هی منفی شد دیگه کلا ولش کردبعد پنج ماه دید شکمش ور ...

آخه پس چجوری بعضیا رو زود نشون میده

ممکنه حامله باشم

آزمایش بده خیالت راحت بشه،اگه مثبت باشه با لکه بینی خطرناکه

من غفلت کردم سقط شد

فقط 7 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا بابت همه اون لحظه هایی که ازت ناامید بودم و فکر کردم حواست بهم نیست، ولی بود..ممنونم ازت💖حالا که تا اینجا اومدی واسه مامان شدنم یه صلوات بفرست گل گلی🌸💕😘اللهم صلی علی محمد و آل محمد🥲💗🎀خدایا شکرت😍پنجم خرداد ۱۴۰۴ بی بی چک و ازمایش مثبت شد🥰سی و یک خرداد صدای قلب کوچولوتُ شنیدم مامانی🤰🏻💖خدا جونم دامن همه چشم انتظار ها رو سبز کن🌷💚الهی آمین✨

خیلی شنیدم بی بی چک براشون دقیق نمیزده.برای من همیشه دقیق بود

برا منم هرماه سریع منفی میشد 

این سری خیلی برام سوال شد ک اینجوری شد

برا منم هرماه سریع منفی میشد این سری خیلی برام سوال شد ک اینجوری شد

اون ک شما میبینید مثبت نیس.بخاطر خود است قرمزی تجمع میکنع بعد ک یکدست شد رنگش پاک میشه.برای منم پیش اومده

فقط 4 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

اون ک شما میبینید مثبت نیس.بخاطر خود است قرمزی تجمع میکنع بعد ک یکدست شد رنگش پاک میشه.برای منم پیش ...

پخش رنگ نبود قشنگ دوتا خط بود