2821
2789
عنوان

قانون جذب

88 بازدید | 16 پست

من قبلا خیلی جذب بالایی داشتم خیلی چیزارو جذب کردم 

ولی این یه بار برای جذب پارتنر ایده آلم جذب میکردم که جذب نشد هیچ 

اوضاع برعکس شد حتی یه پیشنهاد دوستی ام ندارم

کجای کار اشتباه کردم؟سخت شدن اوضاع میتونه یه نشونه باشه؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

همون خدا این قانون را گذاشتهاندکی مطالعه

عزیزم کاری به اونجاش ندارم بعضیا اونقدر درگیر این قانون میشن مه فک میکنن همه چیز بسته به طرز فکر و محدود به دنیاس درصورتی که اول توکل به خدا و بعد سپردن دست خودش و بقول شما رهایی کار ساز تره!  منظور بنده این بود از خدا غافل نشیم 

صلَّی اللهُ عَلَیکَ یَا اَبَاعَبدِاللهِ الحُسَین “علیه السلام” 🤲🏻❤️‍🩹

باید چیکار کنم پس؟چجوری؟

توضیحات زیاده ولی یه مثال میزنم برات

دیدی یکی که بچه دار نمیشه چقدر میره دکتر و دوا درمون میکنه بعد ۱۵ سال که بیخیالش میشه و فکرشو از باردار نشدنش آزاد میکنه باردار میشه

اینم همونه

بهش فک نکن،کلا به هیچ شخصی فک نکن 

بجاش به خصوصیاتی که میخوای در یک رابطه داشته باشی فک کن

بگو از یه رابطه چیا میخوای 

توضیحات زیاده ولی یه مثال میزنم براتدیدی یکی که بچه دار نمیشه چقدر میره دکتر و دوا درمون میکنه بعد ۱ ...

میشه بگی رهاسازی درست دقیقا چجوری باید باشه نکات کلیدیش چیه؟

فقط همینو میدونم وقتی با این قانون کار کردم به خدا نزدیک تر شدم

خیلیم عالی 

منم قانون جذب رو نقض نکردم فقط خیلی صریح گفتم اعتماد به خدا وگرنه منظوری نداشتم عزیزم 

فقط همینو میدونم وقتی با این قانون کار کردم به خدا نزدیک تر شدم

و ی چیز دیگه اینکه وقتی چیزی نشد حتما به صلاحمون نبوده ما ممکنه جذبش کنیم ولی مگه همه چیزایی که جذب کردیم به نفعمون میشه؟؟ 

بنظرم باید فقط با اعتماد به خدا جلو رفت و اصرار داشتن تو بعضی چیزایی که انسان نمیتونه تصور کنه بعدش چی رخ میده فقط خداست که میدونه به ضرر خودشه 

درسته ادم ی چیزای مثبتی رو میتونه اوکی کنه مث موفقیت تو ی رشته ای اونم با تلاش و باور بهش ولی ی چیزی مثل ازدواج ممکنه تو بخواییش ولی به صلاحت نباشه

و ی چیز دیگه اینکه وقتی چیزی نشد حتما به صلاحمون نبوده ما ممکنه جذبش کنیم ولی مگه همه چیزایی که جذب ...

جواب تمام چیزایی که پرسیدی تو وویس ها هس

اگه میتونی بخر

من زندگیم دگرگون شد باهاش

تا گوش ندی باورهات عوَض نمیشن

من هر وویس را۲۰بار گوش دادم

بعد ۳ سال وویس هاش برام تازگی داره

هر دفعه یه نکته ازش یادمیگیرم 

جواب تمام چیزایی که پرسیدی تو وویس ها هساگه میتونی بخرمن زندگیم دگرگون شد باهاشتا گوش ندی باورهات عو ...

درسته عزیزم از کجا میتونم تهیه کنم؟

2824
2823
2791
2779
2792