2777
2789
کاش شدنی بود یه خونه میفروختیم همه میرفتیم ابر قدرت دنیااما الان جدا از پولش اصلا ایرانی هارو راه نم ...

رشتم تجربیه متاسفانه عاشق پزشکی ام با پزشکی ام که نمیشه راحت رفت موندم چیکار کنم 

لعنت بر هر نَری که 

با این قیمتا نمیشه که یه میلیارد برا اونی که نداره هم زیاده ، برا اونی که داره هم همینطور قشنگ با هر ...

ما هرکی رفته خارج تازه اون پول میفرسته ایران. اینجا به تومن کلی میشه همه کیف میکنن. ولی از ایران به خارج محاله بشه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

رشتم تجربیه متاسفانه عاشق پزشکی ام با پزشکی ام که نمیشه راحت رفت موندم چیکار کنم

ببین نگا تو پشت کنکور نمون. برو دانشگاه ازاد همون سال اول. یه رشته ثبت نام کن مثل روانشناسی چون مهاجرتش خوبه. بعد لیسانس گرفتس مهاجرت کن اونجا تغییر رشته بده پزشکی بخون. ما یکی از فامیلامون هلنده به من گفت اینکارو کنی میشه اونوقت هزینه دانشگاه هم نمیخواد بدی میتونی راحت پذیرش بگیری. اما پزشکی باشی بعد برو اونجوری سخته

ببین نگا تو پشت کنکور نمون. برو دانشگاه ازاد همون سال اول. یه رشته ثبت نام کن مثل روانشناسی چون مهاج ...

من دهمم خیلی میخونم مدرسه هم که رفتم واقعا دارم کار میکنم اصلا هم نمی خوام بمونم پشت ولی با خودم میگم اگه قبل کنکور جور بشه برم چی اینهمه زحمتم دود شده رفته

لعنت بر هر نَری که 

من دهمم خیلی میخونم مدرسه هم که رفتم واقعا دارم کار میکنم اصلا هم نمی خوام بمونم پشت ولی با خودم میگ ...

بیین تو اگر دانشگاه نری خیلی سخت میتونی بری

بنظر من عجله نکن. لیسانس بگیر بعد برو

من خودم ترم اول دانشگام. مثل تو فکر میکردم ولی خب دیدم نمیشه. اکثر حرفام هم از روی تحقیقاتیه که وقتی دیپلم داشتم و میخواستم قبل دانشگاه برم. اما دیدم نمیشه یا اگرم بشه پول زیاد میخواد. دیگه قانع شدم که لیسانسمو بگیرم

خب میگم ب آخره آخرش بین ۵ تا ۷ میلیارد بهم بدن میشه کاری کرد منظورم کشوری مثل کانادا یا آمریکاس

آمریکا از ذهنت بیرون کن تقریبا محاله. همین اول کار نمیشه امریکا

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂

من دهمم خیلی میخونم مدرسه هم که رفتم واقعا دارم کار میکنم اصلا هم نمی خوام بمونم پشت ولی با خودم میگ ...

تاپیک های دیگتم دیدم. خیلی شبیه منه شخصیتت. منم خیلی اصرار کردم خانوادگی بریم. بابام خودش حتی یه مدت روسیه زندکی کرده بود مجرد که بود. اما قبول نکرد. قبل لیسانس هم پولش خیلی زیاده مطمئن باش پدر مادرتم راضی نمیشن اونقدر بدن که معلوم نشه اصلا اونجا بدردت میخوره یا نه

لیسانس بگیر یا خیال راحت برو

بیین تو اگر دانشگاه نری خیلی سخت میتونی بریبنظر من عجله نکن. لیسانس بگیر بعد برومن خودم ترم اول دانش ...

شما شنیدی که مدرسه دبیرستان تو پذیرش قبل کنکور تاثیر داره یا نه 

چون خیلی از بچه های ما که قبل کنکور رفتن شرایط اوکیی داشتن انگار مدرسه براشون شناخته شده و راحت پذیرش میدن

لعنت بر هر نَری که 

تاپیک های دیگتم دیدم. خیلی شبیه منه شخصیتت. منم خیلی اصرار کردم خانوادگی بریم. بابام خودش حتی یه مدت ...

یه چیزی هم هس جو مدرسه ما خیلی رو مهاجرت تمرکز داره هم بچه ها تک تک دارن میرن معلما صحبت میکنن همه تو فکرشن اصلا یه چیز عجیب غریبیه

لعنت بر هر نَری که 

منظورت رو نفهمیدم

بچه هایی که از دبیرستان ما  بودن و مهاجرت کردن چون شرایط خوبی داشتن بعضی کشور ها راحت به بچه های مدرسه ما پذیرش میدن 

من فقط در حد حرف شنیدم

لعنت بر هر نَری که 

یه چیزی هم هس جو مدرسه ما خیلی رو مهاجرت تمرکز داره هم بچه ها تک تک دارن میرن معلما صحبت میکنن همه ت ...

ارههههه مال ماهم همین بود. حس میکردی فقط تو میمونی. ولی هیچکدوم اونا نرفتن و موندن لیسانس بگیرن بعد برن

فقط یکیشون تونست بره اونم صرفا چون خالش اونجا بود کمکش کرد از طریق اشنا داشتن، پذیرش گرفت رفت کانادا 

بچه هایی که از دبیرستان ما بودن و مهاجرت کردن چون شرایط خوبی داشتن بعضی کشور ها راحت به بچه های مدر ...

اینی که میگی رو تاحالا نشنیدم. دوستایی خودم دوران مدرسه فقط اونایی رفتن که فامیل داشتن. ویزای فامیلی گرفتن. تحت پوشش اونا رفتن 

اینی که میگی رو تاحالا نشنیدم. دوستایی خودم دوران مدرسه فقط اونایی رفتن که فامیل داشتن. ویزای فامیلی ...

این مورد یکی از آپشنای مدرسه ما هست خیلی بهش بها میدن!

لعنت بر هر نَری که 

بچه هایی که از دبیرستان ما بودن و مهاجرت کردن چون شرایط خوبی داشتن بعضی کشور ها راحت به بچه های مدر ...

اسم مدرسه اصلا مهم نیست. سفارت نمیتونه اصلا استعلام بگیره ببینه کدوم مدرسه بودی. طبق چیزی که میدونم