2777
2789
خب میگم ب آخره آخرش بین ۵ تا ۷ میلیارد بهم بدن میشه کاری کرد منظورم کشوری مثل کانادا یا آمریکاس

امریکا و کانادا متاسفانه الان دکترا هارم پذیرش نمیکنن دیگه 

برای قبل از لیسانس هم واقعا بعیده که بشه رفت ، چه برسه به فکر هزینه‌ها بود

اگر جوابی از من نگرفتین بدونین که در شان خودم ندونستم که هم صحبت شم باهاتون☺️

اونم اگر بورسیه شه و نره دانشگاه هایی که شهریه خصوصی دارن مگرنه سالی بالای یکو نیم اینا خرج درمیاد.. ...

خب عزیزم کسی که میره باید در کنار دانشگاه کار کنه

هیچکس نمیتونه پدرمادرش به تومن پول بفرستن اون به یورو و پوند خرج کنه. من دوستم انگلیس رفته چندماه پیش. از روز اول دنبال کار بود توی اگهی ها. این هزینه هایی که ما میگیم صرفا هزینه های گرفتن پذیرشه. نه دانشگاه

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

منظورم اینه معمولا کسایی که زبانشون تموم شده با کلاس و آموزش و خوندن زیاد با پشتکار بالا راحت میتونن ...

والا عزیزم پذیرش شانسیه. یبار میبینی برات زود میاد یبار دیر. الان پدره دوستم تعریف می‌کرد یکی از دوست هاش 5 ساله براشون پذیرش نیومده دیگه افسردگی گرفتن. یبار میبینی یک ماهه پذیرش میاد یبار حتی 8 ساله هم نمیاد. کشورش هم خودتون بابد انتخاب کنید. معمولا مهاجرت برای کشور های اروپاییه دیگه و یا کانادا ایتالیا. البته من شنیدم ایتالیا خیلی ارزون تره یا فول فاند میشن ولی ایتالیا بیشتر هنریه. افرادی که هنرشون خوبه رو میگیره. ببین من آرزومه مهاجرت کنم خب؟ لیسانس هم دارم. فقط ی

زبانم مونده اونم دارم میرم آیلتس ولی اینجور که متوجه شدم اصلا شانسی برای رفتنم نیست. با این اوضاع اقتصادی و سختگیر شدن کشور ها و.. 

چون میگن کشور ها روز به روز دارن سختگیر تر میشن. حقیقتا من خودم بیشتر از یک میلیارد نمیتونم هزینه کنم ولی متاسفانه حالا خیلی طول میکشه تا برم و اصلا معلوم نیست قسمت بشه یا نه. راستش من میخواستم برم سوئد. اصلا ببین مهاجرت آرزوی من بود جوری که براش زار زار اشک می‌ریختم الانم همینم ولی انقد اوضاع خرابه که فقط آرزوم شده که فعلا از شهرمون خلاص شم که برای اونم فقط شانسی ندارم در این حد بدبختم هااا

امریکا و کانادا متاسفانه الان دکترا هارم پذیرش نمیکنن دیگه برای قبل از لیسانس هم واقعا بعیده که بشه ...

دو سه نفر رو دیدم رفتن البته خانوادگی بودن

لعنت بر هر نَری که 

والا عزیزم پذیرش شانسیه. یبار میبینی برات زود میاد یبار دیر. الان پدره دوستم تعریف می‌کرد یکی از دوس ...

ایشالا شرایطت زودتر اوکی شه

لعنت بر هر نَری که 

خب میگم ب آخره آخرش بین ۵ تا ۷ میلیارد بهم بدن میشه کاری کرد منظورم کشوری مثل کانادا یا آمریکاس

برای امریکا که لاتا ری ثبت نام کن شاید برنده شدی

فکر نمیکنم این پول به امریکا بخوره اصلا

خب عزیزم کسی که میره باید در کنار دانشگاه کار کنههیچکس نمیتونه پدرمادرش به تومن پول بفرستن اون به یو ...

اخه همه اینا به ظرفیت ادما هم مونده 

بعضیا طوری خلق شدن که وظیفه خانوادس انگاری تا همواره ساپورت کنه 

اگر نه که خود طرف کار کنه با درامد پایین اونجا هزینه ماهانشو میتونه کامل دربیاره و زندگی کنه 

برای امریکا که لاتا ری ثبت نام کن شاید برنده شدیفکر نمیکنم این پول به امریکا بخوره اصلا

زیر سن قانونی لا تار ی نمیشه باید باخانواده ثبت نام کنم که ماشالا اصلا علاقه ای ندارن

لعنت بر هر نَری که 

اخه همه اینا به ظرفیت ادما هم مونده بعضیا طوری خلق شدن که وظیفه خانوادس انگاری تا همواره ساپورت کنه ...

بابا الان پولداراشم نمیتونن. من داییم کارخونه داشت پسرشو فرستاد انگلیس. کل پولشم میداد. از ایران پول میفرستاد. الان وقتی پوند گرون شد، پسر داییم درسشو تموم نکرده برگشت

اصلا شدنی نیست. اگر بخوان خانواده بدن امکان نداره بشه حتی اگر خیلی پولدار باشن. نهایت دانشگاه رو بدن. خرج خورد و خوراک چی میشه. اصلا به تومن نمیشه 

زیر سن قانونی لا تار ی نمیشه باید باخانواده ثبت نام کنم که ماشالا اصلا علاقه ای ندارن

امریکا خیلی رویاست. با این پولا هم فکر نکنم بشه

پول بلیط رفتش نزدیک یک میلیارده چون باید از پرواز پیاده شی دوباره یه پرواز دیگه سوار شی. چندتا قاره باید عوض کنی. 

چه برسه بخوای با هفت میلیارد اونجا زندگی کنی. تومن هیچ جوره به دلار نمیخوره. پول ما خیلییی بی ارزشه

امریکا خیلی رویاست. با این پولا هم فکر نکنم بشهپول بلیط رفتش نزدیک یک میلیارده چون باید از پرواز پیا ...

واقعا آدم میمونه چی کارکنه اصلا با این پول بی ارزش

لعنت بر هر نَری که 

بابا الان پولداراشم نمیتونن. من داییم کارخونه داشت پسرشو فرستاد انگلیس. کل پولشم میداد. از ایران پول ...

با این قیمتا نمیشه که 

یه میلیارد برا اونی که نداره هم زیاده ، برا اونی که داره هم همینطور 

قشنگ با هرکی که بچش خارجه حرف زدنی متوجه میشه ادم که تو فشارن سر قضیه قیمت پوند یا دلار

واقعا آدم میمونه چی کارکنه اصلا با این پول بی ارزش

کاش شدنی بود یه خونه میفروختیم همه میرفتیم ابر قدرت دنیا

اما الان جدا از پولش اصلا ایرانی هارو راه نمیدن خیلی

من یادمه یکی دوسال پیش از موسسه مهاجرتس پرسیدم. گفت برای اروپا برای سرمایه گذاری کمه کم یازده میلیارد میخواد 

عزیزم بنظرم لیسانس بگیر بعد برو

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز