2777
2789
عنوان

اصلاح صورت

336 بازدید | 29 پست

سلام 

من ۱۷ سالمه 

خیلی دلم میخواد اصلاح کنم ابروهامو دخترونه بردارم ولی پدرم نمیذاره همش مخالفه نمیدونم چیکارکنم🥲

مامانم حرفی نداره ولی پدرم ... 

انقدر از این بابت دلم گرفته و اشکم درمیاد 

خیلی بده که حسرتش تو دلمه میترسم دانشگاهم قبول بشم بهم گیر بده 

خودم یوقتایی پشت لبامو بند میندازم ولی سخته خودت بندازی 

میشه با ژیلت برداری؟ اخه شنیدم بد میشه 

نمیدونم کاش میفهمید که دیگه اصلاح کردن چیز بدی نیست 

این غم بزرگ تو دلم نبود 

با نیغ مخصوص صورت بردار عزیزم 

قبلشم ژل الوورا بزن و بعدش 

تهش دو روز بحثه بعدش تمومه 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پدر بد دل و شکاک و عصبی و کنترل گری داشتم ولی هیچ وقت به این مسایل کار نداشت اصلاح صورت با مادر هست اصلا پدر چرا باید توجه کنه یا نظر بده 

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما 

با نیغ مخصوص صورت بردار عزیزم قبلشم ژل الوورا بزن و بعدش تهش دو روز بحثه بعدش تمومه

از این تیغا که مثل یه تیکه فلز میمونه؟

نمیدونم چجوری بگم😅

اخلاقشو که نمیدونید اخه 

از این تیغا که مثل یه تیکه فلز میمونه؟نمیدونم چجوری بگم😅اخلاقشو که نمیدونید اخه

اره عزیزم همونا 

اما بذار حتما تو جایی که داره 

اروم اروم بردار نمیفهمه😂

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

اره عزیزم همونا اما بذار حتما تو جایی که داره اروم اروم بردار نمیفهمه😂

وای اصلا بلد نیستم با اینا کارکنم😂جاییش چجوریه؟؟

خیلی دنبالش بودم ببینم چجوریه این جز تیغ چیزی پیدانکردم

میشه راهنماییم کنید

اگر فک میکنی نهایت یه عوا تو خونه میشه انجام بده اشکال نداره 

کن قویا فقد علمتنا الحیاة أنه من لم یکن ذئبا أکلته الذئاب♡          "قوی باش، چرا که زندگی به ما آموخته کسی که گرگ نباشد، طعمه‌ی گرگ‌ها می‌شود."

پدر بد دل و شکاک و عصبی و کنترل گری داشتم ولی هیچ وقت به این مسایل کار نداشت اصلاح صورت با مادر هست ...

اصلا اینجوری نیست بخدا همه مسائل خودش باید کنترل کنه صد بار از دستش میخواستم یه بلایی سرخودم بیارم

وای اصلا بلد نیستم با اینا کارکنم😂جاییش چجوریه؟؟خیلی دنبالش بودم ببینم چجوریه این جز تیغ چیزی پیدان ...

برو جایی ک وسایل ارایشی میفروشن بگو تیغ اصلاح صورت میخام 

دارو خونه هم داره 

ی بسته توش ستاعه سرش ی تیغه دستش رنگیه 

این منم از همه جا وا مانده….