2777
2789
عنوان

برام دعا کنید

167 بازدید | 20 پست

کااااااش تو رو سرنوشت ازم نگیره....💔🥲

رفتن همیشه اختیاری نیست ،بعضی وقتا آدم مجبوره 💔             نمیدانی چه درد بدی است ،،پیر شدن در خم کوچه های انتظااار🥀

چقد منی💔

الهی که زندگیمون درست شه روز جدایی نبینیم 🤲

حالم خیلی بده خیلی زیااااااد💔😔

رفتن همیشه اختیاری نیست ،بعضی وقتا آدم مجبوره 💔             نمیدانی چه درد بدی است ،،پیر شدن در خم کوچه های انتظااار🥀

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الهی آمین دعات میکنم‌ دعام کن

مرسی عزیزم

چشم حتما برات صلوات میفرستم 

چشمات پرنور گلم منم نذر شهدا برات برمیدارم

ممنونم عزیزم 🙏💜انشالله خدا نگاه به دل پاکت کنه خواسته خودت و منو براورده کنه 🤲

نذر شهدا چطوریه 

ممنونم عزیزم 🙏💜انشالله خدا نگاه به دل پاکت کنه خواسته خودت و منو براورده کنه 🤲نذر شهدا چطوریه

انشالله عزیزم❤

نذر شهید ابراهیم هادی ۵ کیلو سیب یا چهل روز زیارت عاشورا

نذر شهید نوید صفری زیارت عاشورا چه یک بار بخونی چه چهل روز بخونی 

عزیزم سوره ضحی هم برای بازگشت خوبه روزی ۱۱ مرتبه ب نیت برگشت

انشالله عزیزم❤نذر شهید ابراهیم هادی ۵ کیلو سیب یا چهل روز زیارت عاشورانذر شهید نوید صفری زیارت عاشور ...

خودم نذر سیب کردم،،،چله حق شناس دادم نائب برام خوند ،،نماز استغاثه حضرت زهرام گفتم بدام خوند ...

خودم نذر سیب کردم،،،چله حق شناس دادم نائب برام خوند ،،نماز استغاثه حضرت زهرام گفتم بدام خوند ...

انشاالله نتیجه میگیری عزیزم 

من خیلی شرایطم سخته تقریبا محاله 

نائب از کجا پیدا کردی ک مطمئن باشه

انشاالله نتیجه میگیری عزیزم من خیلی شرایطم سخته تقریبا محاله نائب از کجا پیدا کردی ک مطمئن باشه

شما در حال جدایی هستی 

انشاالله نتیجه میگیری عزیزم من خیلی شرایطم سخته تقریبا محاله نائب از کجا پیدا کردی ک مطمئن باشه

همینجا تو سایت یکی تاپیک زده بود گفت نائب گرفتم شمارش گرفتم گفتم برام انجام داد 

توکلت ب خدا باشه شاید دیر و زود بشه اما جواب میده

ما همه کارهارو انجام دادیم فقط مونده یک جلسه دادگاه و محضر امیدورام خدا به حق امام زمان معجزه کنه همسرم کوتاه بیاد جدا نشیم