2777
2789
عنوان

دعوا با شوهر

280 بازدید | 54 پست

بچه ها مهریه من یه خونست

که تو عقدنامه هم نیومده

یه برگه دستی نوشتن و امضا کردن که یه خونه ای بعدا خریداری بشه و پدر مادرامون و خودمون امضا کردیم

حالا بابام گفت قبل اینکه بری پیش شوهرت باید خونه رو برات بخره بزنه به نامت چون اون برگه ارزش زیادی نداره

حالا من اینو بهش گفتم سریع رفت به باباش گفت یه آشوبی درست شد باباش زنگ زد دعوا که دختر شما دنبال پوله و فلان

بچه ها من اشتباه کردم اینو گفتم؟😐

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه باباتون درست گفته باید اینی ک گفتن مخضری کتبی ثبت بشه چون داخل عقدنامه ذکر نشده

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

نه اشتباه نکردی در اصل خانواده شوهرت سرشما و پدرت رو کلاه گذاشتن ولی کاریه که شده دیگه حالا از شوهرت ...

عزیزم دعوای خودمون رو رفت به باباش گفت

هرچی بود زن و شوهر بودیم چرا به باباش بگه

با این حساب فک نمکنم چ الان چه بعدن بخوان خونه ای بنامت بزنن

باباش گفت این پول نداره خونه بخره

من میدونم نیتش چیه

من خودم شاغلم مول یه خونه دارم که بخرم

میخاد از پول خودم بخره بزنه به نامم بگه بیا خریدم

باید تو عقدنامه ذکر میشد ب جای مهر مثلا صد متر خونه در کدام منطقه به نام شده زده بشه و عندالمطالبه باشه یعنی عرزمان شما خواستین بهتون داده بشه چ درحال زندگی کردن باشین با همسرتون چه طلاق بگیرید

باید داخل عقد نامه مینوشتید

بله گفتن شما الان اشتباه بود

پدر شما باید قبل عقد این میسله رو عنوان میکرد

الان فقط باعث درگیری وکدورت شدین

وهمسرت هم چرا رفت به پدرش گفت

مشخصه هنوز جفتتون آمادگی ازدواج ندارین