2777
2789
به نظرمن بی حس شومن دوتاشوانجام دادن ولی بی حسی خیلی عالیه مخصوصاوقتی صدایه بچه روکه میشنوی ومیبینی ...

ممنون گلم من فقط از سردرد بعدش میترسم ، شما سرت یا کمرت بعدش درد نگرفت؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ممنون گلم من فقط از سردرد بعدش میترسم ، شما سرت یا کمرت بعدش درد نگرفت؟

نه خداروشکرالان ۹ماهه زایمان کردم اصلاکمردردنداشتم سرمم دردنگرفت اصلافقط قهوه ونسکافه زیادبخوربعدزایمانت حتما

سلام عزیزم بعدش سردر و کمر درد نگرفتی؟ من از این میترسم فقط

بعدش سرت رو اصلا نبايد تكون بدي. اينايي كه ميگن سر درد و كمر درد گرفتيم به خاطر اينه كه اوالا تكون خوردن دوما احتمالا دكترشون خوب نبوده. 

نه خداروشکرالان ۹ماهه زایمان کردم اصلاکمردردنداشتم سرمم دردنگرفت اصلافقط قهوه ونسکافه زیادبخوربعدزای ...

قهوه و نسكافه بچه رو بي قرا ميكنه و شديدا ضرر داره ، تو رو خدا تجويزهاي اينجوري نكنين. 

من دکترم بهم گفتش خودم که تجویزنکردم 

نه خوبه نسکافه و قهوه

منم سر عمل بینیم با بیهوشی کلی ولی گردن درد داشتم تا قهوه خوردم خوب شدم

تازه من قصد شیر دادن به بچه حداقل تو اون حال و ندارم واقعا

نه خداروشکرالان ۹ماهه زایمان کردم اصلاکمردردنداشتم سرمم دردنگرفت اصلافقط قهوه ونسکافه زیادبخوربعدزای ...

واقعا ممنونم خیلی راهنمایی خوبی بود

یاد عمل بینیم هم افتادم که گردن درومد فقط قهوه خوب کرد

یعنی فقط بخوابم تا فرداش دیگه اوکیه؟

تا اون وقتي كه ميان از رو تخت بلندت كنن اصلا تكون نخور، مخصوصا سرت رو اصلا تكون نده ، گردنت رو بلند نكن. 

اگر چند ساعت رعايت كني امكان نداره سر درد يا كمر درد بگيري. 

هيچ ترسي هم نداره، بيهوشي كلي عوارض داره بعدم كه بهوش مياي دردت يهو مياد ولي بي حسي دردت كم كم مياد و اذيت نميشي. 

ببين چون صادقانه بهت ميخوام جواب بدم اينو ميگم. سزارين فقط اولين بارش كه از تخت ميخواي بلند شي اذيت ميشي و درد داري ، بعدش هيچ مشكلي نداري. من از وقتي اومدم خونه رو پا بودم و همه كارامو خودم ميكردم ، نميگم اصلا درد نداشتم ها، موقع بلند شدن يه كم بخيه ام درد ميگرفت ولي خيلي قابل تحمله. كدوم بيمارستاني؟