2821
2789
عنوان

#خلوت_یک_زن

| مشاهده متن کامل بحث + 1028 بازدید | 82 پست

من به کارای مورد علاقه ام رو می ارم مثل فیلمی که دوست داشتم ببینم حموم و اصلاح ورزش کتاب خوندن موسیقی همه اینا رو به مناسبت های مختلف که با خودم تنها هستم انجام می دم 

البته یه وقتایی که ناراحتم خیلی شروع به تمیز کاری می کنم خیلی موثره

به هر قیمتی پادشاه باش حتی اگر قلمرو ات به اندازه عرض شانه هایت باشد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من عاشق تنهاییمم همسر که میاد انگار یه برگ جدید از یه دفتر باز میشه.

من صبحا که همسرم میره سرکار کارای خونه رو انجام میدم نهار رو بار میزارم میرم دوش میگیرم   کلی به خودم میرسم.

نمیزارم هیچ موی زایدی روی بدنم باشه.

بعدش یا فیلم میبینم یا کتاب میخونم.بعدش نهار میخورم تنهایی و بعدش میرم پیاده روی و یکم خرید خونه.

میام خونه برای خودم قهوه دم میکنم اکثرا کیک و شیرینی خونگی میپزم و عصرونه میخورم.

شام میپزم تا همسرم بیاد..

البته این روزایی هست که یونی ندارم اون روزا کلا درگیرم ولی با خلوت و تنهاییم عشق میکنم.

برای مامان شدنم صلوات میفرستی؟😢❤👼

یه فیلم خوب میبینم.... قبلا با دوستام بیرون میرفتم خوب بود

الان باردارم نمیتونم زیاد جایی برم

دستهایم را در باغچه میکارم. سبز خواهم شد...سبز....سبز...سبز   .و پرستوها در گودی انگشتان جوهری ام تخم خواهند گذاشت

هیچی 

دلم میخواد واسه عید لباسای شیک بپوشم دلم نسوزه پول نداره هی نگم اون پیش دوستاش آبرو داره بذار اون بخره من خونه ام 

دلم میخواد پول داشتم بینیم را عمل میکردم ازاین ناراحتی دربیام

خدایا شکرت بابت رسیدن به آرزوهام،هیچوقتتتت از خدا ناامید نشید ، امید و توکل معجزه میکنه .

عزیز توی ایران جوونها هیچ تفریح و شادی و دلخوشی ندارن 

اگر تست افسردگی بدیم اکثرمون افسرده هستیم 

اخه ما هیچ امیدی به اینده و کار و شغل نداریم 

هر روز هم یک مصیبت تازه 

من مامان کنجدم   Thank God..my wish comes true 2017......baby...2018
عزیزم دوتابچه کوچیک دارم وقت نمیکنم موهامو شونه کنم واقعا دلم میخواد یه خرید برای خودم یا یه وقت است ...

آخخخخخخ دست رو دلم نذار که خونه.دیروز میخواستم تاپیک بزنم بیخیال شدم.شمام دوقلو داری؟

لطفا بسادگی دل نشکنید.لطفا
عزیز توی ایران جوونها هیچ تفریح و شادی و دلخوشی ندارن  اگر تست افسردگی بدیم اکثرمون افسرده هست ...

تا بوده همین بوده  ،تو این همه مشکلات حداقل خودمونو کمی ببینیم یکم آرامش داشته باشیم 

مگه چقد زنده ایم که لذت نبریم حتی یک ساعتشو

من عاشق تنهاییمم همسر که میاد انگار یه برگ جدید از یه دفتر باز میشه. من صبحا که همسرم میره سرکار کا ...

چه مرتب 

من اگر همسرم نیاد اصلا غذا نمیپزم 

من مامان کنجدم   Thank God..my wish comes true 2017......baby...2018
هیچی  دلم میخواد واسه عید لباسای شیک بپوشم دلم نسوزه پول نداره هی نگم اون پیش دوستاش آبرو داره ...

بینیت مگه مشکلی داره؟ منم دوس دارم عمل کنم.مال من کوچیکه اما مدلش عقابیه... شوهرم میگه عمل بکنی طلاقت میدم😁😁😁

خب لباس شیک بگیر برا عیدت گلم

دستهایم را در باغچه میکارم. سبز خواهم شد...سبز....سبز...سبز   .و پرستوها در گودی انگشتان جوهری ام تخم خواهند گذاشت
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز