2777
2789

لنز سخته هی دربیاری و بزاری

مامان من داشت باز عینک گرفت

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

لنز خشکی چشم میاره ولی من عادت کردم دیگه

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•|

لنز خیلی مراقبت میخواد در روز نباید بیشتر از ۲ ساعت داخل چشم بمونه ب مرور قرنیه رو نازک میکنه عینک خ ...

عه نمیدونستم 

پس کنسله دیگه هر دوساعت خیلی کمه

همچنان اُمید سرمایه حیات ماست 🌱

عه نمیدونستم پس کنسله دیگه هر دوساعت خیلی کمه

اگه میخوای عمل کنی در آینده 

ب هیچ وجه لنز نذار چون قرنیه ت نازک میشه چشمات خشک میشن و نمیتونی عمل کنی 

عزیزِ روزهای رفته تو کجایی؟🖤🥀                           

چرا درمیاورد صبح بزاره شب دربیاره خب

موقع خواب باید درآورد

مثلا ظهر استراحت میکرد درمیاورد

باز شب موقع خوابم همینطور موقع حمومم همینه

آدم کلافه میشه

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

موقع خواب باید درآوردمثلا ظهر استراحت میکرد درمیاوردباز شب موقع خوابم همینطور موقع حمومم همینهآدم کل ...

اره دیگ قیدش زدم 

همچنان اُمید سرمایه حیات ماست 🌱

من چشام خیلی میسوزهکسی تا به حال تجربه داشته؟از خشکی چشمه ایا؟دکتر چیزی نگفت فقط گف عینکتو لازم نیس ...

احتمالا همون خشکی چشم باشه

قطره اشک مصنوعی بگیر