2777
2789
عنوان

مشهد بهتره یا همدان برای زندگی کردن ⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 977 بازدید | 96 پست

من همدان زندگی کردم

عشقهههههه یعنی اگ در اینده دلم میخواد چند سالی رو باز برم اونجا

اصلا  خونه هاش یه لول دیگه اس شکل شمایل شهرش 

بدون الودگی ارامش ادم های خوب مکان های تفریح زیاد

فقط 16 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛
شباهت زیاد دارن .اما خودم همدان رو بیشتر می‌پسندم خیلی شهر خوبیهمشهد خیلی شلوغ تره مناسب نیست چون جم ...

من شهر بزرگ نبودم 

دوست دارم تجربه کمم زندگی توشو

انشالله‌‌ که‌ همه‌ مون‌ لایق‌ و‌ قدر‌دان‌ داشته‌هامون باشیم😄🤲🏻

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همدان اوکیه مشکلی از نظر امکانات و جای تفریحی و... ندارهنگران نباشاما خیلییی دور میشی از خانواده اتم ...

اخه نامزدم همدانیع

مشهد هم میتونیم بریم ولی خود مم مشکلی با دور شدن از خانواده ندارم

تهران فقط برای پول درآوردن خوبه

من چون اینجا دنیا اومدمو بزرگ شدم برام همه چیزش قشنگه 

شهرای دیگه رو دوست دارم ولی برای زندگی نمیتونم برم

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

من مامان بابام همدانین و زیاد میریم خودمون تهرانیممشهدم مسافرت میریم به ترتیب تهران ،مشهد ،همدان رو ...

از لحاظ وسعت و امکانات میگید مشهد؟

هرجاکه مادرت باشه برواون شهر

عشق است مادر

وقتی دلت میگیره خسته میشی تنهاجایی که درخونش همیشه به روت باز میری ی چایی دونفره میخوریدویکم حرف میزنی حال دلت خوب میشه بعدمیری خونت 

همدان خلوته آب و هواش عالیه خنکه بزرگترین حسنش  ترافیک نداره و خلوته و ارزونتره

ولی خودم مشهدو دوسدارم😁🥰🥰♥️عاشق اینم برم نزدیک امام رضا ژندگی کنم 

#خلیج فارس تا همیشه🇮🇷 من از اون دسته آدم هایی هستم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا ولی سعی میکنم پایبند به دینم باشم❤️لطفا اگر طرز فکر متفاوتی با من دارید بدون حرف اضافه از پیامم رد شید نیازی به تمسخر یا اثبات دیدگاه شما ندارم و معمولا حوصله جواب دادن ندارم ولی تاجایی که بحث رو فرسایشی نبینم و حوصله داشته باشم جواب میدم✌️اگه جایی از دستم دلخور شدی لطفا بهم بگو شاید مقصر بودم و لازمه ازت عذرخواهی کنم♥️تا اینجا که اومدی برای حل مشکلات زندگیم یه صلوات میفرستی😘💚وقتی درخواست صلوات لایک میکنم براتون صلوات فرستادم و التماس دعا دارم💚 اگه سوال شرعی یا دینی داشتی پاسخگویی شرعی حرم امام رضا رو بگیر۳۲۰۲۰ـ۰۵۱💚 درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست بدید

اخه نامزدم همدانیعمشهد هم میتونیم بریم ولی خود مم مشکلی با دور شدن از خانواده ندارم

اشتباه نکن

اول زندگی آدمو جو میگیره

اینطوریی ک مستقل شم دور شم

۲ روز بگذره میفهمی تازه زندگی یعنی چی

بری همدان دیگ موندنی شدی پیش خانواده نامزدت

اصلا خوب نیست

سمت خانواده خودت بمون

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

من چون اینجا دنیا اومدمو بزرگ شدم برام همه چیزش قشنگه شهرای دیگه رو دوست دارم ولی برای زندگی نمیتونم ...

تهران من دوست دارم  شمال شو مناطق خوش اب و هوا😂🥺

اما پول مون نمیزسه

نامزدمم دوست نداره به خصوص بچع بیاریم

میگه تهران جای زندگی نیست!😂😐

ولی جایی که نزدیک خانواده شوهر باشه نرو به هیچ وجه

به نظر من شهر های نزدیک مشهد هم خوبن روش فکر کنید

#خلیج فارس تا همیشه🇮🇷 من از اون دسته آدم هایی هستم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا ولی سعی میکنم پایبند به دینم باشم❤️لطفا اگر طرز فکر متفاوتی با من دارید بدون حرف اضافه از پیامم رد شید نیازی به تمسخر یا اثبات دیدگاه شما ندارم و معمولا حوصله جواب دادن ندارم ولی تاجایی که بحث رو فرسایشی نبینم و حوصله داشته باشم جواب میدم✌️اگه جایی از دستم دلخور شدی لطفا بهم بگو شاید مقصر بودم و لازمه ازت عذرخواهی کنم♥️تا اینجا که اومدی برای حل مشکلات زندگیم یه صلوات میفرستی😘💚وقتی درخواست صلوات لایک میکنم براتون صلوات فرستادم و التماس دعا دارم💚 اگه سوال شرعی یا دینی داشتی پاسخگویی شرعی حرم امام رضا رو بگیر۳۲۰۲۰ـ۰۵۱💚 درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست بدید

من چون اینجا دنیا اومدمو بزرگ شدم برام همه چیزش قشنگه شهرای دیگه رو دوست دارم ولی برای زندگی نمیتونم ...

معلومه خب وقتی همه امکانات رو گذاشتن برای شما بایدم برای شهرهای دیگه اخ و پیف کنید

انگار آدمای استانای نزدیک به مرز آدم نیستن فقط آدمای تهران آدمن