sarvine مدیر استارتر عضویت: 1399/07/12 تعداد پست: 7789 عنوان بیاید کمک 25 بازدید | 3 پست خالم بچشو گذاشته پیش ما به دلایلی ۸ سالشهحالا من با دوستام برم تفریح و گردش این بچه خونه تنها بمونه گناه داره؟با خودم ببرمش هر جا میرم؟چیکار کنم پایان آمد این دفتر حكایت همچنان باقیست...این کاربری بسته شد خدانگهدار همگی 1403/12/24 | 00:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sarvine مدیر استارتر عضویت: 1399/07/12 تعداد پست: 7789 نه نباید تنهاش بذاری درست نیست با خودم ببرم کافه و اینا؟مامانش سر کاره دو شیفت کار میکنه بعضی شبا خونه نمیاد همون پاویون بیمارستان میخوابه جاییم نداره بذارتش دیگه بچرودو ساعت در روز تنها بمونه گناه داره؟از یه طرف مامانش اعتماد کرده پایان آمد این دفتر حكایت همچنان باقیست...این کاربری بسته شد خدانگهدار همگی
liana1213 عضویت: 1403/10/08 تعداد پست: 882 با خودم ببرم کافه و اینا؟مامانش سر کاره دو شیفت کار میکنه بعضی شبا خونه نمیاد همون پاویون بیمارستان ... آره اشکالی نداره ببر با خودت به این فکر کن شاید چون بچست توی اون دوساعت دست به برقی گازی چیزی بزنه و یا فاجعه درست شه با خودت ببر مشکلی نداره