2821
2789
عنوان

عاشق همیم

| مشاهده متن کامل بحث + 202 بازدید | 38 پست
چطوری راضیش کنمگف بخدا کاریمون ندارن حتی راه خونه هامونم جداخواهدبود

بگو من دوست ندارم 

دوست دارم اگر زندکی مشترک هست خونمون هم از خانواده خودم هم تو جدا بشه 

خودمون زندگیمون رو بسازیم بدون نزدیک بودن به کسی

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

بگو من دوست ندارم دوست دارم اگر زندکی مشترک هست خونمون هم از خانواده خودم هم تو جدا بشه خودمون زندگی ...

بهش گفتم گف خودتو بزار جای من توروخدا

اون قبول کرد از روستا بیادشهرخونه بگیره منم قبول کردم اگه راه خونه هاجداباشه نزدبک خونه پدرش باشم

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

بهش گفتم گف خودتو بزار جای من توروخدااون قبول کرد از روستا بیادشهرخونه بگیره منم قبول کردم اگه راه خ ...

کنار هم نباشه اما نزدیک حالا اوکی تر هست

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

چیکارکنم پس خیلی دوسش دارم😞

خونه بگیرید رهن هر چیزی اما محله ای که خانواده ها دور تر هستن ازش 

یا به فرض سه تا کوچه فرقشون هست 

میشه فرقشو بگی عزیزم من سردرنمیارم

دوتا کوچه فرق کنه خیلی چیز خاصی نیست 

اما اینکه تو یه ساختمون تو یه خونه دو طبقه باشید خوب نیست انگار خونه یکی هستین 

دوتا کوچه فرق کنه خیلی چیز خاصی نیست اما اینکه تو یه ساختمون تو یه خونه دو طبقه باشید خوب نیست انگار ...

هوف نمیدونم چیکارکنم خیلی سردرگمم😞برامون دعاکن عزیزم انشالله خداهرچی میخوای ب توم بده

هوف نمیدونم چیکارکنم خیلی سردرگمم😞برامون دعاکن عزیزم انشالله خداهرچی میخوای ب توم بده

ختما عزیزم❤️ممنون 

حل میشه نگران نباش

2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز