2821
2789
عنوان

عاشق همیم

| مشاهده متن کامل بحث + 202 بازدید | 38 پست
مامانم همینجوریشم باهاش مخالفه اگه هیچی ازش نخوام خونه هم نخوام میترسم خونوادم حمایتم نکنن😞

به خواستن نیست عزیزم 

چیزی که برای شروع زندگی مهمه درک کردن هست 

یه جوون چه دختر چه پسر پول خرید اخه از کجا بیاره 

من نزدیک به 14 سال هست دارم کار میکنم 

4سال ازدواج 

هنوز توانایی خرید خونه نداریم رهن یک میلیارد دادیم چه برسه حالا پول خرید‍

نمیدونم شهر شما کجاست اما خواستن خونه سخته 

ماشین رو بگو حداقل اون میشه 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

به خواستن نیست عزیزم چیزی که برای شروع زندگی مهمه درک کردن هست یه جوون چه دختر چه پسر پول خرید اخه ا ...

اخه عزیزم منم اول اجاره میخواستم ولی گف پدرو مادرمم بیان یه خونه دوطبقه بگیریم راهمون جدا

الانم خونه دوطبقه دارن چون روستاس نمیرم

اخه عزیزم منم اول اجاره میخواستم ولی گف پدرو مادرمم بیان یه خونه دوطبقه بگیریم راهمون جداالانم خونه ...

قبول نکن این پیشنهاد هارو 

بگو من فقط خونه جدا میخمام و تمام 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

خیلی بحث سرش کردیم ولی تک پسره😞

باشه 

ربطی نداره 

کنار خانواده خودتم زندکی نکن 

چه برسه خانواده ای که نمیشناسی

براهمین ازخونه خریدن نمیتونم بگذرم چون ازتنهابودن گذشتم

اشتباه کردی از تنها بودن نگذر اتفاقاااا