سلام فرزند ۸ماهه دارم که منو شوهرم عاشقشیم ما باخانواده هامون ۱۰ ساعت فاصله داریم و۳چهارماه یکبارهمو می بینیم تواین شهر غریب جایی وکسی نیست بخواهیم بریم شوهرم سرکارمیره ومن شبوروز بابچه تنهام خدایی بچه آرومیه ولی بچه هرچقدرم آروم باشه باز اذیت هایه خودشو داره به کارایا خونه انجام میدم میاد میچسبه که بغلم کن میشینم میاد می چسبه بهم اصلا تنهایی بازی نمیکنه حقم داره جزمن وباباش کسیو نمی بینه وابسته من شده سرزنشم نکنید واقعا کلافه میشم شوهرم خیلی دوسش داره گاهی باهاش بازی میکنه ولی ندرتن نگهش می داره تابه کارام برسم من آدم زود رنجی هستم بقران خیلی وقتا کلافه میشم شوهرم بچه رو نگه نمیداره من یکم بخوابم استراحت کنم میسپارم بهش میرم اتاق یکم بخوابم به گوشی نگاه میکنه زیاد بچه توجه نمیکنه می بینم بچه میاد پشت درد درو میزنه مام مام میکنه درو باز میکنم میاد پیشم هم خونه تکونی کردم خستم همم پسرم یکم اذیت کرده خیلی کلافم متاسفانه یکبار ندیدم شوهرم بهم حق بده بگه خستس کلافه شده همیشه انتظار داره غرنزنم کلافه نباشم شادباشم بخدا تا صبح پنج شش بار برایه شیر بیدارمیشه مجبورمیشم بیدارشم بخدا ۸ماهه حسرت یه خواب شیرین به دلم مونده امشبم کلافه بودم اومدم تواتاق شوهرم رختخواب خودشو انداخت خوابید حال منم همین اتاق موندم بخدا بیشتر ازبچه داری اخلاق وناسپاسی مردجماعت اذیت میکنه من خداروشاکرم بخاطرفرزندعزیزم ولی خیلی از خدا گلایه دارم خیلی همیه مردا بیرون خونه کارمیکنن ولی وقتی رسیدن خونه تا فردا صبح درحال بخور واستراحت هستن پس ما کی استراحت کنیم پس ما کی درآرامش باشیم نه حقوقی نه بیمه ای نه درک شدن ازسمت همسر😭😭نمیدونم من حساسم یاواقعن حق دارم ناراحت بشم ؟؟؟؟؟اگه درهم برهم نوشتم ببخشید
۱۴۰۲/۶/۱۶ خدایا ۲۱ روز به تولد۳۰ سالگیم مونده خودت بزرگترین هدیه زندگیمونوبهمون بده صحیح وسالم ...ومارو به مقام زیبایه مادروپدر برسون آرسام مَن. منوپدرت بی صبرانه منتظرتیم ❤❤دلم خیلی روشنه ....... خدایا شکرت ۲۹آبان بی بی چکم مثبت شد خدایافرزندم رو به تومسپارم وسلامت ازتومیخوامش💙💙 قندعسل مامان برایه درآغوش گرفتنت لحظه شماری میکنم عشق مامان💙💙
عزیزم منم مثل شما دوتا بچه دارم واقعا خسته میشم کوچیک هم 10 ماهس بزرگ هم 5 ساله واقعا اذیت میشم ولی باید تحمل بیاریم عزیزم برو امامزاده یا جایی که مردم باشن و بتونی با بچه راحت باشی دوتا دوست هم پیدا کن