2777
2789
عنوان

دارم جون میدممم

87 بازدید | 15 پست

خواهش میکنم کمکم کنید

دارم از درد پریودی واقعا میمیرم

کسیم خونه نیست

خودمم اصلا نمیتونم از جام بلند شم 

مفنامیک اسید خوردم ولی اصلا اثر نداره

ابجوشم خوردم ولی هیچی به هیچی

کیسه اب گرم و شیاف ندارم 

تروخدا کمک کنید واقعا حالم بده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای منم کیسه اب گرم فایده نداشت...مادر بزرگم گفت همیشه روبخاری خونت یدونه اجر بزاره گرم بمونه موقع پریودی اونو میزارم رو شکمم گرماش و سنگینیش معجزه میکنه و همینطور دمنوش پونهههه...زیرشکمتم جایی ک رحم هست هی اروم با دست حالت دورانی ماساژ بده خیلی خوبه

من فقط قرص ایبوبروفن اینجور مواقع آرومم میکنه. همون صورتیا، مجردی؟ حتما عفونت داری برو دکتر یا خودت قرص آموکسی کلاو بخور. دو سه تا.  کلا دیگه راحت میشی دفعات بعد درد نداری

خدایا تمام زندگی ام رو خودت نقاشی کن من به قلم تو ایمان دارم
برای منم کیسه اب گرم فایده نداشت...مادر بزرگم گفت همیشه روبخاری خونت یدونه اجر بزاره گرم بمونه موقع ...

بخاری نداریم 

شوفاژه که اونم خاموش کردیم

از شدت درد عین مار دارم به خودم میپیچم و عرق کردم تو این گرما

من فقط قرص ایبوبروفن اینجور مواقع آرومم میکنه. همون صورتیا، مجردی؟ حتما عفونت داری برو دکتر یا خودت ...

حتما از سری بعد میخورم ولی الان تو بی امکانات ترین حالت ممکنم و هیچکیم نیست ازش کمک بخوام

حتما از سری بعد میخورم ولی الان تو بی امکانات ترین حالت ممکنم و هیچکیم نیست ازش کمک بخوام

درد پریود خیلی بده خودم بارها تجربه کردم دوران مجردی. دکتر هم نمیرفتم فک میکردم طبیعیه وبرای همه این اتفاق میافته بعد ازدواج گفتن بهم زخم دهانه رحم داری

بخاری نداریم شوفاژه که اونم خاموش کردیماز شدت درد عین مار دارم به خودم میپیچم و عرق کردم تو این گرما

الهی بمیرم عزیزمم...خیلی درکت میکنم چه حسی داری فقط سعی کن شکمتو اروم ماساژ بدی و چیزای گرم بخوری دمنوش بخور خرما اگه دارین بخور نباتم‌معجزه میکنه

الهی بمیرم عزیزمم...خیلی درکت میکنم چه حسی داری فقط سعی کن شکمتو اروم ماساژ بدی و چیزای گرم بخوری دم ...

خدانکنه قربونت بشم 

اگر امشب نمیرم دیگه هیچ دردی نمیکشتم

فعلا اصلا شرایط دکتر رفتن ندارم ولی چشم حتما

میدونم عزیزم. انشاا.. الان زود خوب بشی. ولی از ریشه باید درمان بشی. وگرنه هر ماه درد داری. گرمیجات فقط بخور بهمراه قرص