2777
2789

خیلی گرون باهات حساب کرده

فک کنم 10_12 قلم وسیله باشه

اگه هر کدوم 200_۳۰۰ تومنم شده باشه

بازم 5 تومن نمیشه چخبره😕😕

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم خواهش میکنم حتما وابسته به سابقه ی کار مدرک تحصیلی و پرواز هایی که میری متفاوته اما کمتری ...

مرسی عزیز و حداکثرش چقدره 

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂

مرسی اولا به نظرتون گرون بهم دادن ؟دوما ایده ای برای شام فردام دارید 😭🥲؟بعد این داستان جدید چیه را ...

همه چی گرون شده 

توان خرید اومده پایین هیچکس نه لباس میخره نه میوه نه خوراکی و... 

برا همین میگن عکس نزارید تا کسی آه نکشه

آره بنظرم گرون داده بهت

زرشک پلو با مرغ ، قیمه قرمه ، کوفته، استانبولی ،کشک بادمجون، سوپ ،شله زرد، اش و کشک

مثلا اگر وقت نداری میتونی قیمه بپزی کنارش برنج سفید بزاری مرغ و آب مرغ هم درست کنی یجور زرشک پلو باشه

یا سوپ بپزی کلی کار میشه کرد سختش نگیر ابنقدر

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

مرسی عزیز و حداکثرش چقدره

بستگی به ایرلاینت هم داره من پنج ساله ازدواج کردم سال اول ازدواجم به خاطر شغل همسرم مجبور شدیم بریم قطر مثلا تو قطر ایرویز به پول ایران تا صد تومن هم میرسه 

غذا هم از بیرون بگیر خودتو راحت کن

میوه هم که گرفتی فقط خونه مرتب باشه و تمام

شیرینی هم بگیری با چایی بیاری عالی

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

غذا هم از بیرون بگیر خودتو راحت کنمیوه هم که گرفتی فقط خونه مرتب باشه و تمامشیرینی هم بگیری با چایی ...

واقعا همین کارو میکنم دو دل بودم چیکار کنم شما مطمئنم کردید ❤️👏

من خوشحال میشم میبینم تو شرایط سخت اقتصادی ایران یک هموطن خوب میخوره خوب میپوشه ، میبینم کسی لباس عید خریده خرج کرده خوشحال میشم ، خوب غذا میخوره خوشحال میشم .. همونطور ک برای کسی که فقر داره ناراحت میشم . نمیدونم چرا از خوب بودن زندگی ادما ناراحت میشید یا معتقدید نباید نمایش داده بشه.

یکی نوشته موز درجه یک کیلویی ۱۰۰ تومن

دوستان یه سر به هایپرمیوه‌های زعفرانیه و پاسداران بزنید کمتر از پنج میلیون ازتون نمی‌گیرن.

برای تولد دخترم بزرگم هم شاغل بودم و هم باردار وقت نداشتم

دخترم هم تولد می‌خواست 

به یک هایپرمیوه چندتا سینی میوه سفارش دادم اومد ۵ میلیون کارت کشید رفت.

همه‌جا شبیه هم نیست که 

مکان‌های مختلف با قیمت‌های مختلف وجود داره 

جهان استوار نمی‌ماند مگر با سری خمیده بر روی شانه‌ی کسی که دوستش داریم…

واقعا همین کارو میکنم دو دل بودم چیکار کنم شما مطمئنم کردید ❤️👏

♥️ آره چون شاغلی و سرت شلوغه بهترین کار همینه