2777
2789
شما از فهمیدی من از وانتی خرید میکنم😐 اگه کامنتو خونده باشی گفتم قیمتا دستمه چون خودم خرید میکنم ،گ ...

عزیزم عصبانی نشو. منظورم این نبود شما خرید میکنید. 

میگم مغازه ها بسته به محل و منطقه شهری قیمتاش گرونتره

احتمالا خریدایی که نفرستادن رو هم حساب کردن

اره حتما چون‌خودمم واقعا شک کردم قیمت و گفت البته بگما دیر وقت سفارش میدی جوابه حسب میکنن خلاصه که خوب شد تایپیک زدم فک کردم من خیلی حساس شدم رو قیمتا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نی نی سایت چه عجیبه همین تاپیک بغل آجیل پر مغز خوب رو خریده ۴۰۰بعد شما انقدر گرون خریدی؟

عزیزم اینا رو بخون و رد شو خیلی خودتو درگیر نکن😆

فکر کن ۵ صبح بخوای بری سرکار بعد یهو پاشی ساعت ۱۲ شب عکس ۴ تا میوه رو نی نی سایت پست کنی 

اینش به نظرت منطقی میاد؟

عزیزم اینا رو بخون و رد شو خیلی خودتو درگیر نکن😆فکر کن ۵ صبح بخوای بری سرکار بعد یهو پاشی ساعت ۱۲ ش ...

استرس دارم خوابم نمیبره دخترم خونه نیست افتادم به جون خونه تند تند تمیز میکنم 😂😂

حتما عزیزم

من تو قسمت پذیرش کار میکنم بعضی از مهمونهایی که میان چون فکر میکنن پول میدن یعنی میتونن هر طوری بخوان صحبت کنن حتما تو پرواز هم هنچین ادمهایی هستند ما به واسطه شغلمون نمیتونیم واکنش تند نشون بدیم باید خیلی متین واروم برخورد کنیم میخوام بدونم شما هم براتون مورد اینطوری پیش میاد؟واکنشتون جطوریه؟

والا یه دو بسته ام سبزی قرمه سرخ شده سفارش داده بودم نیومده همش شد ۵/۸۰۰

این پول میوه سه ماه ماست 😂😂🤣😂🤣🤣😂✌️

هییئئی روزگارر

⛔️⛔️ نظر من فقط واسه استارتر تاپیکه .. پس اگه مخالفی ریپ نزن چون حوصلتو ندارم 👍                              بالاخره یه روزی یه جایی میفهمی که:  زندگی خیلی گوهههه...خیلیییی😑                                                       نه که ندونم چی حالمو خوب میکنه ها .... میدونم !....ولی دیگه کاری از دستم برنمیاد 🥲