2821
2789
خواهر اگه به اینا پنج تومن دادی اگه بگم کردن تو پاچتون ناراحت نمیشین

اخه همینه به خدا ظهر خودم بازار بودم اونجا ام همین بود قیمتا دستم پر بود نتونستم بخرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۵ نداده ۶ داده پنج و هشتصد

دیگه بدتر😩

میگن روز قیامت یه عده رو میارن به جرم قتل و کشتار،که همشون متعجبن،میگن که ما اصلا قتلی نکردیم ،خونی نریختیم،بهشون میگن شما مشوق قاتل ها بودین ،شما از کار اونا خوشحال میشدین ،دست و هورا میکشیدین.حالا بچه های میناب رو چه کسایی کشتن؟؟؟؟؟؟!!!!!!. تاحالا سلطنت طلب با شخصیت و مودب دیدین؟باهاشون حرف بزنید تو دیقه اول شروع میکنن به فحش دادن های رکیک و جنسی،چه رودررو چه تو کامنت 🤔.خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)

چی بگم والا یه جورایی همه حق دارن میدونی اعصابا داغونه آنقدر اوضاع اقتصادی اجتماعی داغونه

اخه بنظر من وقتی یکی عکس میذاره شاید دلخوشیش همونه ذوق داره کاش یاد بگیریم ضد حال نزنیم بهم💔

تیکر یکسالگی دخمل مامان 💋😍به‌نیت سلامتی خودم و نی نی م ؛ سر به راه شدن داداشم😔 خونه دارشدن و ماشین دارشدنم (اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم) 
اخه همینه به خدا ظهر خودم بازار بودم اونجا ام همین بود قیمتا دستم پر بود نتونستم بخرم

میدونم گرونیه ولی منم ایران زندگی میکنم خریدارو هم خودم انجام میدم 

درجه یک هم حساب میکنم میوه هاتونو ولی فروشنده یه ذره هم انصاف نداشته😐

میگن روز قیامت یه عده رو میارن به جرم قتل و کشتار،که همشون متعجبن،میگن که ما اصلا قتلی نکردیم ،خونی نریختیم،بهشون میگن شما مشوق قاتل ها بودین ،شما از کار اونا خوشحال میشدین ،دست و هورا میکشیدین.حالا بچه های میناب رو چه کسایی کشتن؟؟؟؟؟؟!!!!!!. تاحالا سلطنت طلب با شخصیت و مودب دیدین؟باهاشون حرف بزنید تو دیقه اول شروع میکنن به فحش دادن های رکیک و جنسی،چه رودررو چه تو کامنت 🤔.خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)

نوش جونتون. عزیزم.

اما بخدا دی‌گه انقدر هم گرونی نیست 

موز اکوادور درجه یک ۱۳۰

توت فرنگی ۲۰۰ که مال شما صد گرمم نیست

پرتقال درجه یک ۶۰

سیب درجه یک ۶۰

سیب زمینی پیازهم درجه یک کیلویی ۵۰

با احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم
میدونم گرونیه ولی منم ایران زندگی میکنم خریدارو هم خودم انجام میدم درجه یک هم حساب میکنم میوه هاتونو ...

اینجوری نمیشه فردا ظهر باید برم هم به خاطر تاخیر هم گرون بودند هم نفرستاده وسایل دیگه

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 17 ساعت پیش
2791
2779
2792