2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۵ نداده ۶ داده پنج و هشتصد

دیگه بدتر😩

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
چی بگم والا یه جورایی همه حق دارن میدونی اعصابا داغونه آنقدر اوضاع اقتصادی اجتماعی داغونه

اخه بنظر من وقتی یکی عکس میذاره شاید دلخوشیش همونه ذوق داره کاش یاد بگیریم ضد حال نزنیم بهم💔

تیکر یکسالگی دخمل مامان 💋😍به‌نیت سلامتی خودم و نی نی م ؛ سر به راه شدن داداشم😔 خونه دارشدن و ماشین دارشدنم (اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم) 
اخه همینه به خدا ظهر خودم بازار بودم اونجا ام همین بود قیمتا دستم پر بود نتونستم بخرم

میدونم گرونیه ولی منم ایران زندگی میکنم خریدارو هم خودم انجام میدم 

درجه یک هم حساب میکنم میوه هاتونو ولی فروشنده یه ذره هم انصاف نداشته😐

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)

نوش جونتون. عزیزم.

اما بخدا دی‌گه انقدر هم گرونی نیست 

موز اکوادور درجه یک ۱۳۰

توت فرنگی ۲۰۰ که مال شما صد گرمم نیست

پرتقال درجه یک ۶۰

سیب درجه یک ۶۰

سیب زمینی پیازهم درجه یک کیلویی ۵۰

با احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم
میدونم گرونیه ولی منم ایران زندگی میکنم خریدارو هم خودم انجام میدم درجه یک هم حساب میکنم میوه هاتونو ...

اینجوری نمیشه فردا ظهر باید برم هم به خاطر تاخیر هم گرون بودند هم نفرستاده وسایل دیگه