2777
2789
عنوان

دوفاستون و بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 28681 بازدید | 27 پست

[QUOTE=51912373]به من یه بسته داد گفت بخور تا موعدت بگذره. شرایط من فرق میکرده لابد.مگه دوفاستونو معمولاازروز14پری بایدشبی دوتابخوری تا10شب.برای من که اینجوریه

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=51912373]به من یه بسته داد گفت بخور تا موعدت بگذره. شرایط من فرق میکرده لابد.مگه دوفاستونو مع ...

نه به من گفت اگه باردار بشی باید تا هفته بیست بخوری.برای جلوگیری از سقط .

فکرکنم کاربردای مختلف داره.چون هورمونه دیگه..واسه من فرق میکرده.باید میخوردم

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
نه به من گفت اگه باردار بشی باید تا هفته بیست بخوری.برای جلوگیری از سقط . فکرکنم کاربردای مختلف دار ...

آره برای جلوگیری ازسقط هم دوفاستون تجویزمیشه ولی اگه علائم سقط داشته باشی میدن همینجوری که دارونمیدن 

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤
آره برای جلوگیری ازسقط هم دوفاستون تجویزمیشه ولی اگه علائم سقط داشته باشی میدن همینجوری که دارونمیدن ...

نمیدونم والا.خیرسرم بهترین متخصصا رو میرما ولی بازم الکی دارو میدن بهم

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
من الان ۴ روز قرص دوفاستونم تموم شده منتظر پری ام یعنی اگه باردار بودم دوباره بخورم ؟

خوردنشم ضرری نداره ولی دلیلی نداره بخوری .اگر پریود نشدید که انشالا نمیشید 

خدایا شکرت 

من معمولا پنج شش روز بعد از قطعش پریود میشم ولی این ماه هفت روز گذشته و نشدم و امروز بی بی چک هم منفی بود ولی تجربه شخصیم در مورد بچه اولم میگه ممکنه دقیقا اخرین روزهای سیکل تخمک گذاری و بارداری اتفاق بیوفته و بی بی چک حالا حالاها نشون نده