گلشیفته_ مدیر استارتر عضویت: 1400/04/27 تعداد پست: 4494 عنوان معلما بیاین 75 بازدید | 8 پست تو مدرسه خیلی مهمه که با همکاراتون دوست باشید؟ یا همینطور عادی هستید باهم؟ بِسْمِ اللّٰهِ النُّورِ، بِسْمِ اللّٰهِ نُورِ النُّورِ، بِسْمِ اللّٰهِ نُورٌ عَلىٰ نُورٍ ، کاش این همه از دسترسم دور نبودی!خورشید نبودی 1403/12/23 | 23:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لیموترش_با_نمک عضویت: 1402/04/19 تعداد پست: 7397 دوست نباشی بهتره صمیمت درحد همکاری بمونه خودت راحت تری اگه گروه مطالعه درسی دارید ممنون میشم لینکشو بهم بدید🧡 تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️
maryami7177 عضویت: 1398/02/13 تعداد پست: 2143 مهمه که دوستی نکنی ولی دوستانه برخورد کنی و خوشرو باشی.دوست شدی عواقبش باخودته نباید بفهمی که حالم بده نمیخوام که دردامو تسکین بدی 😊
گلشیفته_ مدیر استارتر عضویت: 1400/04/27 تعداد پست: 4494 مهمه که دوستی نکنی ولی دوستانه برخورد کنی و خوشرو باشی.دوست شدی عواقبش باخودته چرا مگه چه عواقبی داره ؟ بِسْمِ اللّٰهِ النُّورِ، بِسْمِ اللّٰهِ نُورِ النُّورِ، بِسْمِ اللّٰهِ نُورٌ عَلىٰ نُورٍ ، کاش این همه از دسترسم دور نبودی!خورشید نبودی
گلشیفته_ مدیر استارتر عضویت: 1400/04/27 تعداد پست: 4494 دوست نباشی بهتره صمیمت درحد همکاری بمونه خودت راحت تری چرا ؟ بِسْمِ اللّٰهِ النُّورِ، بِسْمِ اللّٰهِ نُورِ النُّورِ، بِسْمِ اللّٰهِ نُورٌ عَلىٰ نُورٍ ، کاش این همه از دسترسم دور نبودی!خورشید نبودی
سارافینا عضویت: 1402/09/27 تعداد پست: 4501 در حد روابط محترمانه خوبه زنگ تفریح با هم دوستانه برخورد کنیم و خوش و بش کنیم ولی دیگه نه بیشتر
گلشیفته_ مدیر استارتر عضویت: 1400/04/27 تعداد پست: 4494 در حد روابط محترمانه خوبه زنگ تفریح با هم دوستانه برخورد کنیم و خوش و بش کنیم ولی دیگه نه بیشتر یعنی دوستانه برخورد کردن کافیه؟ یسریاشون خیلی باهم دوستن غبطه میخورم از دبیرستان دوست بودن بِسْمِ اللّٰهِ النُّورِ، بِسْمِ اللّٰهِ نُورِ النُّورِ، بِسْمِ اللّٰهِ نُورٌ عَلىٰ نُورٍ ، کاش این همه از دسترسم دور نبودی!خورشید نبودی
سارافینا عضویت: 1402/09/27 تعداد پست: 4501 یعنی دوستانه برخورد کردن کافیه؟ یسریاشون خیلی باهم دوستن غبطه میخورم از دبیرستان دوست بودن خوب اونا از دبیرستان بودن ولی در کل یه رقابت ریز و پنهانی هست بعدا متوجه میشی خیلی تو محیط کار نباید صمیمی شدحتی همون دوستا هم مطمئن باش با هم رقابت دارن