2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جدیش بگیرید براش کتاب بگیرید بخونه باهاش حرف بزنید

کتاب و اینا ک اصلا اهلش نیست حرفم با ادم نمیزنه بخدا

من بهش گفتم یاداشت کن ک یادت نره چپ چپ نگا کردو رفت همیشه کارت بانکیشو ک هروز خرید میکنه یادش میره کجا گذاشته یا مثلن تو غذا نمک میزنه دوباره یا کلن نمیزنه

مامان منم یبار یادش رفت گفت هوی جغله اسمت چی بود😐🤣🤣

https://t.me/BiChatBot?start=sc-383b16366f ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌کاربر قدیمی با ۵ تا اکانت ترکیده و همه تاپیکا متعلق به شخص خودم نیست چندین نفر روی این اکانت تاپیک زدن اگر دلخوری ایجاد شده از ته قلبم معذرت می‌خوام🙏🏼

منم با ۲۵ سال سن اکثر اوقات اینجوریم از بس حرص و جوش میخورم

هرموقع احساس میکنم حرص و فشار نخوردم و دارم سالم زندگی میکنم میام نی نی سایت خودآزاری😂لطفا برای برآورده شدن حاجتم ی صلوات مهمونم کن😍🌷ممنونم دوست خوبم❤️ مجبور نیستیم هم نظر نیستیم ریپ بزنیمو نظرمونو تو حلق دیگران کنیم🤗

کتاب و اینا ک اصلا اهلش نیست حرفم با ادم نمیزنه بخدامن بهش گفتم یاداشت کن ک یادت نره چپ چپ نگا کردو ...

حتما ببرش دکتر داروهای حافظه بهش میده 

حداقل الزایمرش را ب تعویق میندازه 

جدی بگیر خنده نداره

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

مامان منم یبار یادش رفت گفت هوی جغله اسمت چی بود😐🤣🤣

لری؟

«گاهی آنقدر دل‌تنگش می‌شوم که انگار وزن تمام جهان روی قلب من است.»....همونجور کع رفتار کنی رفتار میکنم تبادل نظره مخالفی ریپ نزن🙏🏻🌱

لری؟

اره

https://t.me/BiChatBot?start=sc-383b16366f ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌کاربر قدیمی با ۵ تا اکانت ترکیده و همه تاپیکا متعلق به شخص خودم نیست چندین نفر روی این اکانت تاپیک زدن اگر دلخوری ایجاد شده از ته قلبم معذرت می‌خوام🙏🏼