2789
عنوان

همسایه سمی

173 بازدید | 10 پست

بیایین از همسایه سمی تون بگین👀

همسایه ما ماشین جلو در خونش باشه تو کوچه دادوبیداد راه میندازه وحشتناک درب کوچیک خونه در پارکینگ نه

•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

خونه قبلیمون همسایه روبروییمون آشپزخونه داشتن 👀به بالایی ها وصل بود و یه خیریه داشت 

الانم همسایمون پیرزنه تو اپارتمان هر جمعه ۶۰۰تا از نوه و بچه هاشو دعوت میکنه دره خونه رو باز میزاره دیوونه میشیم از سرو صداهاشون

💕

خونه قبلیمون همسایه روبروییمون آشپزخونه داشتن 👀به بالایی ها وصل بود و یه خیریه داشت الانم همسایمون ...

وای همسایه بالایی ما هم هر هفته تولد دارن خونشون انگار خونشونو اگهی دیوار کردن آخه مگه میشه هر هفته تولد یکی باشه😂

همسایه ما وقتی خونه نیستیم می ره به نگهبانی‌می‌گه بچه شون سرو‌صدا می کنه بعد خودش صبح تا شب تنبک و د ...

دقیقا پشت سرما میره به یکی همسایه دیگمون میگه اینها خاک راه انداختن ماشینم کثیف کردن خداراشکر رفتن راحت شدم 

دقیقا پشت سرما میره به یکی همسایه دیگمون میگه اینها خاک راه انداختن ماشینم کثیف کردن خداراشکر رفتن ر ...

اینا قصد رفتن ندارن من گاهی دیگه کم میارم میگم ما بفروشیم بریم 

وای همسایه بالایی ما هم هر هفته تولد دارن خونشون انگار خونشونو اگهی دیوار کردن آخه مگه میشه هر هفته ...

😂😂

•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★
اینا قصد رفتن ندارن من گاهی دیگه کم میارم میگم ما بفروشیم بریم

همسایه ما خداروشکر ده روز دیگه میرنننن😍😍

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز