2777
2789
عنوان

کنکور ارشد👩‍🎓

850 بازدید | 10 پست

رشته‌ی من مدیریت هست

برای ارشد حتماً رتبه‌ی تک رقمی می‌خوام، چون کنکور کارشناسی رو خراب کردم، دلم می‌خواد دیگه ارشد شاهکار کنم😁

از کی باید برای درس خوندن شروع کنم؟! هنوز دانشجوام

و اینکه ترجیحم رشته‌ی مدیریت استراتژیک بود که دانشگاه تهران نداره، شهید بهشتی داره

ولی واقعاً دلم می‌خواد درس خوندن توی دانشگاه تهران رو تجربه کنم

ارزش داره یه رشته‌ی دیگه بخونم مثلاً کارآفرینی اما توی دانشگاه تهران؟!!!

آقایون بی‌شعور، یه کمی از عقلتون کار بکشید، می‌فهمید که نباید به خانما درخواست دوستی بدید🗿 همه ی عمر و زندگیم داداش قشنگمه👫ترجمه: خانواده مثل ستاره هاست، توی تاریکی بیشتر می‌درخشه☺️✨Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کارافرینی اتفاقا بهترم هست

شما کنکور ارشد دادید؟!

می‌خوام بدونم از کی شروع کنم

آقایون بی‌شعور، یه کمی از عقلتون کار بکشید، می‌فهمید که نباید به خانما درخواست دوستی بدید🗿 همه ی عمر و زندگیم داداش قشنگمه👫ترجمه: خانواده مثل ستاره هاست، توی تاریکی بیشتر می‌درخشه☺️✨Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️

از همین الان شروع کن. تک رقمی میشی بدون شک

خودمم نظرم همینه

اگر از الان شروع کنم، دیگه هم نیاز نیست روزی ۵ ۶ ساعت بخونم

روزی ۲ ۳ ساعت رو نقاط ضعفم روی درس هایی که تا الان خوندم کار کنم و یه خرده تست بزنم، کافیه

چون فکر نکنم تک رقمی ارشد هم اونقدرا که بعضیا میگن، آسون باشه

شما کنکور ارشد دادید؟!می‌خوام بدونم از کی شروع کنم

هر چه زودتر بهتر

از همین الان با منابع خوب شروع کن

اگر زودتر شروع کنی کمتر هم بهت فشار میاد

از الان روزی 4 ساعت پیوسته هم بخونی کفایت میکنه

لیسانس ات تموم شد؟ 

خودمم نظرم همینهاگر از الان شروع کنم، دیگه هم نیاز نیست روزی ۵ ۶ ساعت بخونمروزی ۲ ۳ ساعت رو نقاط ضعف ...

از کارشناسی آسون تره. از الان همون روزی 3 ساعت بخون برسون به 5 یا 6 ساعت. از تابستونم روزی 8 ساعت بخون.

هر چه زودتر بهتراز همین الان با منابع خوب شروع کناگر زودتر شروع کنی کمتر هم بهت فشار میاداز الان روز ...

نه دیگه گفتم هنوز دانشجوام

ولی مثلا توی درس هایی مثل اقتصاد و آمار خیلی ضعف دارم

استادامون خوب تدریس نمی‌کنن

نه دیگه گفتم هنوز دانشجوامولی مثلا توی درس هایی مثل اقتصاد و آمار خیلی ضعف دارماستادامون خوب تدریس ن ...

اهان

خب ارشد با اونی که واسه امتحان پایان ترم میخونی فرق داره ها. منابعش هم متفاوته

اهانخب ارشد با اونی که واسه امتحان پایان ترم میخونی فرق داره ها. منابعش هم متفاوته

آره خب اینو می‌دونم

میگم که ضعف هام رو برطرف کنم و تست بزنم دیگه