shike مدیر عضویت: 1402/08/24 تعداد پست: 12017 عنوان حس ششم | مشاهده متن کامل بحث + 594 بازدید | 119 پست کسی هس سوال بپرسم جز اسی کسی منو ریپ نزنه 1403/12/23 | 21:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
dokhtar_badeqbal عضویت: 1403/01/11 تعداد پست: 1347 خانم زیبایی هستید. و اره بهتون یکم حس داره و ب مرور زمان این حس بیشتر میشه(در جریان داشته باشین ک ای ... آنلاین شدی جواب منم بده
seyhjsns عضویت: 1403/12/11 تعداد پست: 186 در مورد من چی حس میکنی عزیزم 😍 خانم بسیار زیبایی هستید و زندگی خیلی خوبی دارین از لحاظ مالی هم مشکلی ندارین
seyhjsns عضویت: 1403/12/11 تعداد پست: 186 شنبه معامله بین شرکت ما و اقای اردلان انجام میشه؟قضیه جوش میخوره؟ اره معامله انجام میشه و حس میکنم معامله ی خوبیه(در جریان داشته باشین ک این فقط ی حسه و انتظار نداشته باشین عین همین ک گفتم اتفاق بیفته)
seyhjsns عضویت: 1403/12/11 تعداد پست: 186 ممنون عزیزم بنظرت تغییرم میده ؟ یعنی مرزایی خودم دارم زیر پا میزارم تو ارتباط با اون ؟یعنی شخصیت اون ... اره ممکنه یکم تغییر کنی
seyhjsns عضویت: 1403/12/11 تعداد پست: 186 ممنون رنگ لباسمو میشه بگین قرمز(در جریان داشته باشین ک این فقط ی حسه و انتظار نداشته باشین عین همین ک گفتم اتفاق بیفته)
seyhjsns عضویت: 1403/12/11 تعداد پست: 186 عزیزم میشه از پیام من رد نشی فقط به یه سوالم جواب بدی اولین بارم هست 🥺بنطرت ازدواجم سنتی هست یا دوس ... شما خانم زیبا و با شعوری هستید و خیلی دلسوز و مهربون هستیداحساس میکنم سنتی(در جریان داشته باشین ک این فقط ی حسه و انتظار نداشته باشین عین همین ک گفتم اتفاق بیفته)
seyhjsns عضویت: 1403/12/11 تعداد پست: 186 سلام عزیزم میشه درمورد شخصیت منم بگید😁و اینکه ازدواجم تقریبا زمانشو میتونید حدس بزنید؟ سنتی یا عاشق ... شما فرد مهربون و با شخصیتی هستید و همینطور صبورشاید 1 یا 2 سال دیگه و ازدواجتون هم ی جورایی سنتی و هم ی جورایی عاشقنست(در جریان داشته باشین ک این فقط ی حسه و انتظار نداشته باشین عین همین ک گفتم اتفاق بیفته)
seyhjsns عضویت: 1403/12/11 تعداد پست: 186 ممنون امیدوارم درست دربیاد 😘از شخصیتش میتونی حدس بزنی عزیزم وشخصیت من شما خانم زیبا و مهربون و دلسوزی هستیداون آقا هم فرد بسیار با شعور و شخصیتی هست و هول نیست
dokhtar_badeqbal عضویت: 1403/01/11 تعداد پست: 1347 شما خانم زیبا و با شعوری هستید و خیلی دلسوز و مهربون هستیداحساس میکنم سنتی(در جریان داشته باشین ک ای ... مرسی که جوابمو دادی ❤️❤️نمیدونم چرا همه میگن ازدواجم سنتی هست 🙃🙃خیلی از ازدواج سنتی بدم میاد 😉😂
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25330 شما فرد مهربون و با شخصیتی هستید و همینطور صبورشاید 1 یا 2 سال دیگه و ازدواجتون هم ی جورایی سنتی و ه ... شخصیتش چطوره و حروف فامیلیش؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
سالیوآن عضویت: 1402/09/25 تعداد پست: 10461 بله حسش بهم چیه؟ با هم ازدواج میکنیم؟ هیچ قدرتی، بالاتر از قدرت خدا نیست🪽
seyhjsns عضویت: 1403/12/11 تعداد پست: 186 حسش بهم چیه؟ با هم ازدواج میکنیم؟ دوست دارهاره(در جریان داشته باشین ک این فقط ی حسه و انتظار نداشته باشین عین همین ک گفتم اتفاق بیفته)
seyhjsns عضویت: 1403/12/11 تعداد پست: 186 [QUOTE=375325311]شخصیتش چطوره و حروف فامیلیش؟[/QUOفرد خوبیه و از خیانت و دروغ بدش میادم؟ (در جریان داشته باشین ک این فقط ی حسه و انتظار نداشته باشین عین همین ک گفتم اتفاق بیفته)
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25330 [QUOTE=375325311]شخصیتش چطوره و حروف فامیلیش؟[/QUOفرد خوبیه و از خیانت و دروغ بدش میادم؟ (در جریان د ... بلی اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته