2777
2789
عنوان

سردرد شدید

101 بازدید | 17 پست

سردرد شدید و سرکیجه و ...

چ کنم؟

سرم پیشونی. و پشت سرم دارع میترکه رقتم بیمارستان قرص داد فشارم ۱۵ بود اومد پایین الاان ۱۱

ولی چشام و سرم درد میکنه سرگیجمم کمه

چ کنم؟

تا ۲ شنبه وقت دکتر مطب

دکتر خوب ندارن ینی تو عید کسی مریض ش باید بمیره

فشارتون اومده پایین انشاالله مشکلی نیست بخاطر بالاپایین رفتن فشارتونه سرگیجه وسردردتون بامسکن واستراحت بهترمیشه ولی حتما پیگیری کنین

میان تمام ازدست رفته هایم هنوز خودی دارم که سرسختانه پای من ایستاده.💫 تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فشارتون اومده پایین انشاالله مشکلی نیست بخاطر بالاپایین رفتن فشارتونه سرگیجه وسردردتون بامسکن واسترا ...

فشارم بالاس ۱۵ و ضربان قلب ۱۲۴

قرص دادن اومد پایین ولی حس حالم همونه هتوز

شنبه وقت دکتر قلب گرفتم

فشارم بالاس ۱۵ و ضربان قلب ۱۲۴قرص دادن اومد پایین ولی حس حالم همونه هتوزشنبه وقت دکتر قلب گرفتم

پیگیری کنین فشاربالا خطرناکه 

قرص هم دارید؟زیرزبونی به اصطلاح 

میان تمام ازدست رفته هایم هنوز خودی دارم که سرسختانه پای من ایستاده.💫 تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

پیگیری کنین فشاربالا خطرناکه قرص هم دارید؟زیرزبونی به اصطلاح

ایندرال داد پزشک اورژانس

ماشالا دم عیده دکتر نیست اصلا

نمیدونم ی بدبختی حالش بد شه چیکار باید کنه

ایندرال داد پزشک اورژانسماشالا دم عیده دکتر نیست اصلانمیدونم ی بدبختی حالش بد شه چیکار باید کنه

ایندرال باید اسم تجاری قرصتون باشه 

احتمالا از دسته ی پرانول هاست 

اسم دیگه ای زیر اون ایندرال ننوشته؟

پرانپوا ۱۰

بله 

احتمالا فشارتون عصبی بوده این دسته قرصا ضربان قلب و کنترل میکنن تا استرس تون کمترشه ولی 

جوابدهیش برای فشاربالا خیلی پایینه 

سلام داخل یه تاپیکی که راجب وسواس فکری بود نظرتون رو خوندم

منم مشکل شما رو داشتم 

خیلی بده همش فکرای بی خود میاد سراغت 

خیلی هم رفتم مشاور اما خوب نشدم 

تا با یه مشاور تو روبیکا اشنا شدم 

فوق العاده بود بود مشاورشون حالم خیلی خوب شد

هزینشم خیلی خوب بود به کسایی که مشکل مالی داشتن تخفیف ویژه در حد رایگان واقعا میداد 

ان شا الله حال شما هم بهتر بشه

اینم ای.دی روبیکا: P_z_314_70

اید.ی تلگرام: consultation4

برو درمانگاهی جایی

پاتـریک هسـدم مزونـدار سایـت👻هول پلشت نررر وقتی میخوای درخواست بدی به خواهرومادرنداشتت فک کن ودرخواست نده چون من تاپیک میزنم وآبرو تو میبرم خانیومی های گلم درحیطه لباس عروس،فرمالیته،عقد،مجلسی ... اگه خواستین میتونم تو این مورد تخصصی و با عشــق کمکتون کنم👰👗👒💕