2777
2789
عنوان

باطل طـلسم

507 بازدید | 23 پست

سلام 

دوستان کسی میدونه چجوری طلسم رو خودمون باطل کنیم؟

لطفاً اگه وقت دارید بخونید

من یه شوهرعمه دارم که خودش یه بار از دهنش در رفت گفت واسه یکی دعا دادم چندصد میلیون پول گرفتم و کارش هم راه افتاده

قضیه برمیگرده به کتابی که از اجدادش بهش رسیده و گویا دعا و طلسم اینا داره

این آدم با بابای من یه کینه قدیمی داره 

چندسال عمم تو تهران زندگی میکردن و نبودن از وقتی اومدن شهر ما زندگی ما کلا بهم ریخته

من داشتم مثل آدم درسمو میخوندم دقیقا سالی که میخواستم کنکور بدم میرفتم سر امتحانا با اینکه بلد بودم نمینوشتم نمیدونم چرا یهو فاز برداشته بودم که رشتمو عوض کنم

بابام کارش خیلی گرفته بود و درآمد خوبی داشت

داداشم سر به راه و نماز خون بود 

و خلاصه خیلی مشکل آنچنانی نداشتیم

اما بعد اومدن اینا 

بابام اعتیاد شدید پیدا کرد تا جایی که ما پارسال بردیمش بیمارستان روانی بستری شه

الان یه ساله افسرده تو خونه افتاده نه کاری نه حرفی هیچی

داداشم چند بار تصادف کرد و تا پای مرگ رفت و خودکشی کرد و جدیدا فهمیدم مشروب میخوره💔

خودم چندساله نه سرکار رفتم نه درس هیچی 

با کسی که دوسش داشتم قرار بود ازدواج کنیم اما شب خواستگاری من گفتم نمیخوامش با اینکه بخاطرش کلی پیش مامانم التماس کرده بودم 

و...

خواهش میکنم اگه راهی رو میشناسید بهم بگید من خودم حس میکنم طلسم همه اینا با اینکه خیلی اعتقادی نداشتم ولی همش فکر میکنم چرا بعد اومدن این باید اینج

وری شه زندگیمون...

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ماهم طلسیم

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.

خواهش میکنم بیاید تایپک آخرم درباره جن عاشق گفتم

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

بزنم اگه پیدا نشد مزاحمت میشم عزیزم ممنونم

یه دو تا دونه کبریت میگن برعکس هم بنداز تو لیوان اگه دیدی کبریتا ضربدری وایسادن طلسم داری اگه به شکل ۷ شد نداری تو اینستا دیدم امتحان نکردم هنوز

🙃