2777
2789
عنوان

دلم محبت میخواد

149 بازدید | 11 پست

واقعا دلم محبت کلامی میخواد من یه دخترم ولی هیچ محبت کلامی از والدینم دریافت نمیکنم و این معضل نود درصد دخترهاست  خیلی دوستشون دارم ولی واقعا خستمه.....

در تاریخ ۱۵/۵/۱۴۰۲بهترین اتفاقات زندگیم افتادامیدوارم که به هدفم برسم

همش تو دلم میگن که اگه پدر ومادر چیزشون بشه پشیمون میشی که همچین احساسی داشتی درموردش ولی حالم بده......

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

همش تو دلم میگن که اگه پدر ومادر چیزشون بشه پشیمون میشی که همچین احساسی داشتی درموردش ولی حالم بده.. ...

آره منم میگم خانواده همیشه نیستن نبودنشون منو خیلی تنها تر میکنه چون خواهر وبرادر خوبی ندارم

آره منم میگم خانواده همیشه نیستن نبودنشون منو خیلی تنها تر میکنه چون خواهر وبرادر خوبی ندارم

آره...... ولی یه چیزی رو فهمیدم که هیچکس تو دنیا جز خدا وجود نداره آدما هم کشک هستن

تو فکر کن یه همچین شوهری هم گیر آدم بیاد دیگه چی...

من از پدر مادر چیزی ندیدم شوهرم به لطف خدا بدتر از اوناست

..

خدا به همسر با محبت و بادرکی نصیبت کنه عزیزم

این کاربر در حال مبارزه با افکار خودکشی می باشد. می خواهد زندگی کند، زندگی کردن را دوست دارد؛ اما کسانی هستند که او را روحی و جسمی شکنجه میکنند و سالهاست که این شکنجه ادامه دارد ،،،دعا کنین تا سال دیگه من برم سرکار معلمی..شنیدم دعای نی نی سایتی ها گیراست ..دعام کنین من جایی برم سرکار معلمی ! توروخدا دعام کنید من هیچ کسیو ندارم ،دعام کنید که دستم بره تو جیب خودم.

تو فکر کن یه همچین شوهری هم گیر آدم بیاد دیگه چی...من از پدر مادر چیزی ندیدم شوهرم به لطف خدا بدتر ا ...

قربونت عزیز دلم میفهمم خیلی سخته .... من هنوز ازدواج نکردم اما برو سمت سایت داداش رضا . من از اون روزی که کتاباشو خوندم تو زندگیم خیر جاری شد و شاید باورت نشه کمبود محبتم تا حد زیادی برطرف شده و دیگه حتی به ازدواجم فکر نمیکنم چون خیالم راحته

قربونت عزیز دلم میفهمم خیلی سخته .... من هنوز ازدواج نکردم اما برو سمت سایت داداش رضا . من از اون رو ...

هنوزم کتاباش رایگانه؟!!

تو مجردی موقعی که کنکورم رو بد داده بودم باهاش آشنا شدم

یه جورایی تو زندگیم شانس آورد خود به خود

مثلاً شانس چی ؟!! اصلا باورم نمیشد شوهرم بیاد خواستگاری ام 😂

یا خانواده اجازه بدن من برم دانشگاه آزاد...

ولی بعد از نامزدی و اینا چونکه گوشیمم عوض شد فراموشش کردم حقیقتا

این کاربر در حال مبارزه با افکار خودکشی می باشد. می خواهد زندگی کند، زندگی کردن را دوست دارد؛ اما کسانی هستند که او را روحی و جسمی شکنجه میکنند و سالهاست که این شکنجه ادامه دارد ،،،دعا کنین تا سال دیگه من برم سرکار معلمی..شنیدم دعای نی نی سایتی ها گیراست ..دعام کنین من جایی برم سرکار معلمی ! توروخدا دعام کنید من هیچ کسیو ندارم ،دعام کنید که دستم بره تو جیب خودم.

هنوزم کتاباش رایگانه؟!! تو مجردی موقعی که کنکورم رو بد داده بودم باهاش آشنا شدم یه جورایی تو زندگیم ...

آره برو سراغش