kanumkanumaa مدیر استارتر عضویت: 1403/04/30 تعداد پست: 686 عنوان تیپ عید 361 بازدید | 27 پست تیپ عیدم رو میزارم بگید چطوره شماهم دوست داشتید بزارید . 1403/12/23 | 17:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بگویاسی عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 40237 بذار |•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکردم•| goftino.com/c/xJbnEE
اسطوخدووس عضویت: 1400/02/26 تعداد پست: 4651 عکس ندارم اما کت و شلوار اسپرت گرفتم از نظر خودم شیک و ساده س رنگشم مشکیه
kanumkanumaa مدیر استارتر عضویت: 1403/04/30 تعداد پست: 686 عکس ندارم اما کت و شلوار اسپرت گرفتم از نظر خودم شیک و ساده س رنگشم مشکیه مبارکت باشه .
kanumkanumaa مدیر استارتر عضویت: 1403/04/30 تعداد پست: 686 عید جایی نمیریم تیپ خاصی ندارم منم جایی نمیرم .
لعنت_به_قد_بلندی عضویت: 1402/04/15 تعداد پست: 1659 . ساده شیک و عالیقدت چنده؟ کم کم دارم با قدم کنار میام
atiiiss عضویت: 1401/08/16 تعداد پست: 402 مبارکه چن خریدیمنم تقریبا از همین مدل کت خریدم ولی بنظرت بعد عید میشه همه جا پوشید؟
نیلوفرخانوووم۵ عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 17682 قشنگن مبارکت باشه من اینقدر کت دوست دارم در این حد کوتاه شوهرم نمیذاره بپوشم خودمم روم نمیشه قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑
kanumkanumaa مدیر استارتر عضویت: 1403/04/30 تعداد پست: 686 خوبه، کفش خانومی تر بپوشی بهتره راستش کفش نخریدم دیگه پول نداشتم😁 .