سلامم دخترا خوبین چطورین
دیدم توی خیلیا از تاپیک ها دخترا میان میگن پارتنرم نه خونه نه ماشین بدرد ازدواج نمیخوره یا میگن خواستگار هامون نه خونه دارن نه ماشین حالا پسره چند سالشه 23 سا 24 سال 25 خورده اینا خب عزیزم ایشون کلییی جای پیشرفت داره الان هیچ پسر مستقلی تاکید میکنم پول باباش نه از کار و شغل خودش مستقل اگر باشه توی سن 23 اینا خونه نداره !! بیاین اینو قبول کنیم خدایی:)
من نمیگم اینا مهم نیستن چرا خیلی مهم هستن امااا اگر ببینید پارتنرتون داره تلاش میکنه برای موفقیت هاش واقعا میریزه کنارش باشید و تشویق اش کنید🥲
حالا تجربه من چی بود من 6 سال پیش که با نامزدم اشنا شده بودیم نه خونه داشت نه ماشین فقط توی باشگاه به عنوان شاگرد پیش مربی اش بود یادم نمیره روزای که من با ماشین خودم میرفتم دنبالش بریم دیت😅خیلیا مسخره میکردن میگفتن دیونهه با همچنین پسری دوستی تو خانواده خیلی بهترن اینا ولی ته دلم یه امیدی داشتم به این پسر که اره این موفق میشه تلاش هاشو میدیدم و واقعا کنارش بودم بالاخره درسته خیلی طول کشید حدود 6 سالی طول کشید ولی شددد ولی الان هم خونه داره هم ماشین هم یه شغل ثابت :)
اینا را گفتم که بدونید از عشق تون بخاطر پول دست نکشید اگر میبینید کسی که دوسش دارید داره تلاش میکنه برای موفقیت
خدایا شکرت🤍
تمامی این حرفام فقط نصیحت طور بود دوستون دارم🌹