2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهرم امروز رفت بدون اینکه به کسی اطلاع بده مهریه و نفقه شو بخشید و فردا پشیمون شد! ولی گندی بود که زده بود و نمیشد کاریش کرد.شوهرشم راضی نشد دوباره برن تا حق و حقوقشو برگردنه

جامعه خوب ، دخترانی خوب تربیت میکند و دختران خوب ، جامعه خوب...

خواهرم امروز رفت بدون اینکه به کسی اطلاع بده مهریه و نفقه شو بخشید و فردا پشیمون شد! ولی گندی بود که ...

شوهرش حتی عقب مونده ذهنی هم باشهد معلومه که راضی نمیشه.الکی رفت خودشو کوچیک کرد تا دوباره در خواست مهریه بده

اکانت دست سه(بزودی چهار) نفره لطفا به بی ربط بودن تاپیکا گیر ندید

برای چی بخشید

شوهرش خیلی آدم بد دلی بود

قبل ازدواج اینا باهم دوست بودن 

بعد ازدواج هی میگفته تو با من بودی پس با خیلیای دیگه هم بودی قرآن آورده بود که به این قسم بخور با کسی نبودی اینا 

دختر عموی منم برای اینکه ثابت کنه که دوسش داره و اینا مهریه اش میبخشه

شوهرش حتی عقب مونده ذهنی هم باشهد معلومه که راضی نمیشه.الکی رفت خودشو کوچیک کرد تا دوباره در خواست م ...

اصلا نفهمیدیم چرا این کارو کرد.با هم مشکلم داشتن.تا زمانی که این حماقت نکرده بود شوهرش به عالم و آدم رو انداخت که ازش جدا نشه همین که این کارو کرد گفت من همینم که هستم اگه میخای همینجوری بام زندگی کن نمیخای به سلامت!

جامعه خوب ، دخترانی خوب تربیت میکند و دختران خوب ، جامعه خوب...

2790
2778
2791
2779
2792