2777
2789
عنوان

تو دلیم دخمل شد

955 بازدید | 87 پست

انشالله به حق همین ماه عزیز سالم و سلامت بشه و دامن همه سبز بشه❤❤❤

ولی مادرشوهرم بفهمه دختره خیلی ناراحت میشه بااینکه هم نوه دختری داره هم پسری

واقعا چرا بعضیا ادمو از زندگی کردن سیر میکنن

بچه چه فرقی داره چی باشه انقد به همه نگید کاش پسر بیارید کاش دختر بیارید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا حفظش کنه برات 😍 خوش قدم باشه و به خوشی بغلش بگیری ❤️ دختر رحمتهه🌹

من هنوز نمیدونم تو دلیم چیه! 

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

مبارکه😍😍😍😍😘😘😘 

در این مدت زندگی به گونه ای سپری شده که میتونم سالها بدون اونکه هیچ اتفاق غم انگیزی رخ بده غمگین بمونم😔😔من این روزها برای هرچیزی هزار بار گریستم🖤چه جوانانی!میبینی چه جوانانی😔بسیاریشان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند🥺😔

اوخیییی الهی من قربونش برم😍😍

مبارکت باشه عشقم حرف بقیه یه ارزنم مهم نیست خودت مههمی و دختر نازت وگرنه اینایی که بین دختر پسر فرق برای من زباله ازشون شریفتر هست

ما تربیت شدگان مکتب ابا عبد الله الحسین هستیم کمترین چیزی که در راه حق میدهیم جان است و تا جان در بدن داریم شعار ما هیهات منا الذله است ما را با مرگ تهدید نکنید که آرزوی هر آزاده در جهان شهادت است و شهادت نیز سرنوشت تمام نیک نامان زمین بوده و هست. کشوری زیر سایه فرزندان موسی ابن جعفر را هیچ کس یارای مقابله با آن ندارد و درختی به بار نشسته از خون پاکان خود طبر میشکند نه طبر او را برای اثبات این ۴۷ سال را باید مرور کرد... خدایا خدایا تا انقلاب مهدی از نهضت خمینی محافظت بفرما خامنه ای رهبر به لطف خود نگهدار رزمندگان اسلام نصرت عطا بفرما دیدار روی مهدی زیارت کربلا نصیب ما بگردان🌱🇮🇷 اللهم عجل لولیک الفرج 💗اللهم صل علی محمد وآل محمد

وااای خداااا😍 دخمل خیلیییی شیرینه ان شالله به سلامتی زایمان کنی 

20 اسفند1400. 8 صبح روز جمعه ای که از شبش از استرس خابم نمیبرد گوشیم زنگ خورد که ای کاش نمی‌خورد ای کاش اون جمعه رو نمیدیدم صدای پشت گوشی که با گریه گفت بیا که بابا حالش خیلی بده. لباس مشکی پوشیدم و رفتم و پارچه سیاه روی در دیدم و پدری که دیگه نبود.اون جمعه من مردم. از اون روز هر جمعه می میرم. خدایا متنفرم از تمام جمعه هات. خدایا از چیزی که می‌ترسیدم سرم اومد از من ک گذشت هیچکسو با عزیزانش امتحان نکن خدایا. خدایا میشه فقط یه روز پدرمو بهم برگردونی 😭خدایا دلم ازت پره ولی بازم شکرت. خدایا دومین نی نیمم گرفتی نمیدونم حکمتت چیه دلم شکسته ولی بازم شکرت 💔بابایی نی نی من ک خیلی دوست داشتی ببینیش اومد 💖 میدونم که از اون بالا واسش دعای خیر میکنی. دوست دارم🖤
اوخیییی الهی من قربونش برم😍😍مبارکت باشه عشقم حرف بقیه یه ارزنم مهم نیست خودت مههمی و دختر نازت وگر ...

من به قربونتون❤

والا از حالا دارم برای حرفای اونموقع و اخم و تخمش غصه میخورم

مبارک باشه

ان شاءالله خدا واستون حفظش کنه و همچنین شما رو هم جفظ کنه ❤

میشه لطفا واسه حاجت من دعا کنید؟

و واسه پدر شوهرم دعا کنید تو ماه عزیز حالش خوب بشه خدا شفاش بده

غم دیده زاهدان💔😅