2777
2789
اخه عزیزم نگران نباشی.من سه سقط داشتم که هرسه تاشون تاهفته سوم بودن وخودشون سقط میشدن

ببین تو هیچ کدوم از سقطا اسپرین و هپارین استفاده نکردی؟

خدایا فرشته کوچیکم پسر عزیزمو به من برگردون.من به امید تو فقط زنده ام خدای من

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به هرحال شنا هرچیه ما در معرض این بیماری هستیم و فکر کنم باید شروع به مصرف کورتون و داروهای ضدانعقاد کنیم من در حال تحقیقم و از این دکتر به اون دکتر ببینم چی می گن

اگه دکترتون گفته پیش ازبارداری دارواستفاده نکنیت حتماضعیف بوده ولازم نیست به من گفته استفاده نکن موقعی ک باردارشدی بیامنم توکل ب خدا میکنم ودیگه پیگیری نمیکنم 

به هرحال شنا هرچیه ما در معرض این بیماری هستیم و فکر کنم باید شروع به مصرف کورتون و داروهای ضدانعقاد ...

اگه دکتررفتیت واطلاعاتی بدست اوردیدحتمابیاوبگومنتظرم وبرات دعامیکنم

اگه دکتررفتیت واطلاعاتی بدست اوردیدحتمابیاوبگومنتظرم وبرات دعامیکنم

خدا کنه هیچ امیدی ندارم😢

مانترا به من یه دکتر گفته سندرم انتی فسفولیپید داری یه دکتر گفته لوپوس ازمایشامم بعضی جاها مثبت بعضی ...

اسپرین و پردنیزولان رو بخور

پردنی باید ۶۰ روز خورده بشه دقیق. بعد قطع بشه و اقدام کنی

تا ۶ ماه اثر داره. خداینکرده تا ۶ماه بارداری نشدی دوباره ۶۰ روز پردنی میخوری و همزمان اقدام میکنی

تو بارداری هم حتما بخور

فقط قطع کردن پردنی باید پله پله باشه. مثلا اگه یک عدد هست از روز ۵۰ نصفش کن و از روز ۵۵ یه روز درمیون. و قطع کن

پردنی قبل بارداری به تشکیل شدن قلب جنین خیلی کمک میکنه 

آسپرین رو هم هر چقدر زودتر بخوری بهتره. اسپرین دوز خیلی خفیفی از داروی انعقادی هست اثر آنچنانی نداره که بترسی. فقط اگه خر زمانی حتی تو بارداری خونریزی کردی مثلا از بینی یا لکه بینی بارداری ، آسپرین رو حذف میکنی

تو بارداری هم حتما حتما اصرار کن تا آمپول ضد انعقاد بهت بده

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
به هرحال شنا هرچیه ما در معرض این بیماری هستیم و فکر کنم باید شروع به مصرف کورتون و داروهای ضدانعقاد ...

اگه تهران هستی برو تحت نظر دکتر رزاقی

معینی و عارفی هم خوبن ولی رزاقی خیلی سریعتر پیش میره دقتش هم بالاتره

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
شماباوجوداین بیماری قبلاباردارشدیدتاهفت ماهگی چ دارویی استفاده میکردیداصلااطلاع داشتیت ک لوپوس داریت ...

نه نمی دونستم بعد این که سقط کردم اونقد ازمایش دادم تا فهمیدم

وای عزیزم خدا خیرت بده ممنون رایتی هیدروکسی کلروکین هم داده اونم بخورم پردنیزول شدیدن چاق می کنه چیکار کنم بیشتر از این چاق نشم دارم به حد انفجار میرسم😢

اگه تهران هستی برو تحت نظر دکتر رزاقی معینی و عارفی هم خوبن ولی رزاقی خیلی سریعتر پیش میره دقتش هم ...

مانترا جون واقعن ممنون که کمک می کنی هیدروکسی کلروکین سولفات چی؟اونم دادن گفتن بخور یه دکتر گفته نخور

وای عزیزم خدا خیرت بده ممنون رایتی هیدروکسی کلروکین هم داده اونم بخورم پردنیزول شدیدن چاق می کنه چیک ...

من متاسفانه با هیدروکسی آشنا نیستم چون نداشتم نمیتونم راهنمایی کنم ولی پردنی متاسفانه چون کورتون داره پف میاره و پوست رو هم ممکنه جوش جوشی کنه. باید تحمل کنی یکی دیگه از عوارض پردنی که خیلی مهمه بالابردن قند هست. 

اگه قندت زیر ۹۰ هست خیالت راحت باشه ولی بالای ۹۰ باید حتما با رژیم قند مصنوعی و متفورمین پایین بیاد. ضمنا تا زمانیکه پردنی میخوری تو بارداری باید هر ماه ازمایش قند ناشتا بدی. من آزاد میدادم هر ماه میشد ۸ تومن یکساعت دیگش هم جوابش رو میدادن