2777
2789
عنوان

وقت ازدواجمه

343 بازدید | 22 پست

۲۸ سالمه 

توی دوران دانشجوییم هم سنام و دوستام پیشنهاد داشتن خواستگار داشتن ولی من هیچکدوم نمیومدن سمتم 

وقتی بیرون میرفتیم میدیدم که دوستان یا دخترای دیگ پیشنهاد دارن ولی من بودم که اصن هیچکس نبود 

رفتم سرکار روابط اجتماعیم رفت بالا کلا سبک زندگیم عوض شد ولی باز هم هیچ آدمی نمیاد سمتم در حالی که به خودم میرسم تیپ و قیافم خوبه ظاهر خوبی دارم جای خوبی کار میکنم ولی نمیدونم چرا حتی ی پیشنهاد ندارم دوستام الان بچه دارن حتی دخترای کوچیکتر از من دارن ازدواج میکنن 

پیش خودم میگم یعنی حتی ی نفرم نباید از من خوشش بیاد 😔

خدا جانم شکرت                                                         آقایون درخواست ندین

شاید خیلی سفت و سختی جرئت نمیکنن بیان سمتت 

عاشق که شدید کم نگذارید گول این حرف ها رانخورید که زیاد باشی زیادی میشوی، نه اگر واقعا برای هم باشید دنیا زیر و روهم بشود برای همید💕بی نهایت عاشق باشید چون بعد از مرگ به جز پول و دارایی عشقی که در قلبتان بود و ابرازش نکردید هم بی ارزش میشود💕میان اینهمه عشق های نصفه نیمه کامل باشید❤مامان دوتا دختر خوشگل و مهربون 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید خیلی سفت و سختی جرئت نمیکنن بیان سمتت

نه اصن اینجوری نیستم مگر اینکه کسی مزاحمم بشه

خدا جانم شکرت                                                         آقایون درخواست ندین
همه ک قرار نیس ازدواج کنن

این جمله تازه مد شده تو سایت

ای وای از اون روز که سنگم طلا شه..... کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود                                                   کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙#سیاوش_شمشیری
با آقایان برخودت چطوره؟ بیش از حد جدی یا بیش از صمیمی نیستی؟

نه من همیشه تعادل دارم 

برخورد خوبی دارم باهاشون

خب اول دوست شو بعد به ازدواج ختم میشه

خب باید پیشنهاد داشته باشم که بتونم دوست شم

نه اصن اینجوری نیستم مگر اینکه کسی مزاحمم بشه

من خودم سنتی ازدواج کردم چون با پسرا خیلی محکم برخورد میکردم منو میدیدن فک میکردن مامورم😂ازدواج قسمته ایشالا به زودی قسمت تو

عاشق که شدید کم نگذارید گول این حرف ها رانخورید که زیاد باشی زیادی میشوی، نه اگر واقعا برای هم باشید دنیا زیر و روهم بشود برای همید💕بی نهایت عاشق باشید چون بعد از مرگ به جز پول و دارایی عشقی که در قلبتان بود و ابرازش نکردید هم بی ارزش میشود💕میان اینهمه عشق های نصفه نیمه کامل باشید❤مامان دوتا دختر خوشگل و مهربون