2777
2789
عنوان

اگه دختر داشتم …

102 بازدید | 4 پست

دلم میخواست این تاپیکو بزنم به امید روزی که خانومی دختر دار بشه و تو گوگل سرچ بزنه دختر دار شدم 🥹و این تاپیک براش بالا بیاد

بخاطر برخوردم تو محیطی که بودم  تا حد زیادی دغدغه دختر ها رو میدونم. ما ها اغلب تو مسائل کوچیک یا بزرگ قربانی ناگاهی والدین هستم  . ولی نسل عوض میشه و والدین اگاه تر میشن ، مطمئنن خوندن تجربه ها تو این تاپیک کمک کننده میشه محتوای تاپیک فقط برای اینکه اگر روزی دختر دار بشین براش چیکار میکنین یا نمیکنین که از مادرتون انتظار داشتین.

لطفا اگه نظری دارین با رعایت ادب بگین💓🌱

✨اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ✨ برای دعا و حاجت دل هم دعا کنیم ☺️

بهش حق انتخاب میدم تو تمام موارد ریز و درشت زندگیش.تو تمام تصمیمات خونه ازش مشورت میگیرم.انقد بهش اعتماد ب نقس میدم ک بعدها مث من نشه ک‌نمیتونم حقمو بگیرم

من کاربر قدیمیم باباااااا.بمن نگو تازه وارد خوش اومدی  

۱- مهم ترین چیز اینه بین دختر و پسرتون فرق نزارین . اون پسره فرق داره صدها بار قلب خیلیامونو شکسته . دخترتون رو جور دیگه ای قانع کنید : دخترم تو ظریفی و اجازه بده کار ها سختو به اقایون بسپریم ، دخترم دوچرخه سواری کردن تو مشکلی نداره و من میدونم تو میتونی از خودت محافظت کنی فقط نمیخوام کسی بهت اسیب بزنه و …

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

۲-دختراتون رو به اجبار مذهبی نکنید . اگر شما خانواده خوبی هستین اونا از اخلاق و رفتار شما الگو میگیرن و تصمیم میگیرن روش سما رو در پیش بگیرن . 

خونه ما انگشتر بدل انداختن گناه بود ، لباس هایی که به میلشون نبود رو مسخره میکردن و رو انداممون ایراد میزاشتن که چادر سر کنیم در نهایت نتیجه این شد که اون یدونه چادری مون هم چادرو گذاشت زمین ( درست و غلطش رو کاری ندارم ). تحمیل کردن عقایدتون به بچه ها باعث میشه بعد ها تو جامعه ترس از اعلام نظر داشته باشن و همیشه مظلوم واقع میشن . شما فقط مسیرو بهشون نشون بدین

۳- با دختراتون بیرون برین . با دوستاشون دوست باشین اگر میخواین حواستون بهشون باشه ، اینکه دوستاشونو ازشون بگیرین راهش نیست بدتر منزوی و افسرده اش میکنین