2789

من اش رو به شدت آبکی و کم حبوبات دوست دارم، برای همین فقط لوبیا میریزم اما نخود هم بریزی بد نمیشه این اش و عدس و سبزی فراوان

سبزی هم فقط شوید و نعنا داغ

گاها سبزیجات خشک ساییده شده هم میریزیم 

پیاز داغ و سیر داغ هم زیاد میریزم 

اول لوبیا رو میذارم بپزه وقتی خوب پخت عدس رو میذارم بپزه اما عدس له نشه، بعد آرداضافه میکنم 

پیاز داغ فراوان و سوئد و نعنا داغ هم میریزم 

بعد ده دقیقه کشک و بعد ده دقیقه هم رشته رو اصافه میکنم 

من اش رو به شدت آبکی و کم حبوبات دوست دارم، برای همین فقط لوبیا میریزم اما نخود هم بریزی بد نمیشه ای ...

من میخوام برای اولین بار اش درست کنم البته قبلا خونه مامانم درست کردما ولی یادم نیست چجوریه 

الان میگم ببین درسته ؟ 

اول پیاز و با سیر و قشنگ تفت میدیم؟ بعدش ادویه و زردچوبه و فلفل و بعدش نعنا اضافه می‌کنیم تفت میدیم بعدش عدس و نخود و لوبیا ؟ و آب و اش رشته کشک ؟ و بعدشم ۲۰دقیقع اخر سبزی اش  اینجوری هم میشه ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من میخوام برای اولین بار اش درست کنم البته قبلا خونه مامانم درست کردما ولی یادم نیست چجوریه الان میگ ...

درسته منتهی اول حبوبات رو بپز (بر اساس زمان پخت ینی اول نخود، بعد تیم ساعت لوبیا عدس هم اخر سر چون زود میپزه و اگر زیاد بپزه له میشه) بعد پیاز داغ و اینا رو به ترتیبی که نوشتی درسته اضافه کن 

درسته منتهی اول حبوبات رو بپز (بر اساس زمان پخت ینی اول نخود، بعد تیم ساعت لوبیا عدس هم اخر سر چون ز ...

گذاشتم چه آشی شد جاتون خالی هنوز مزه نکردم منتظرم تا افطار 🫠🦋