2777
2789
عنوان

وقت ازدواجمه

186 بازدید | 17 پست

ی وقتا به خودم میگم چه مسئله ای وجود داره که هیچ پیشنهادی ندارم چه چیزی وجود داره که هیچ آدمی نمیاد سمتم ۲۸ سالمه ی آدم حسابی نیومده بهم پیشنهاد بده در حالی که شاغلم تو اجتماعم روابط اجتماعیم خوبه تیپ و قیافمم خوبه ولی هیچ پیشنهادی ندارم و دقیقا نمیدونم باید چیکار کنم آیندم زندگیم قراره چی بشه 

بخدا هم سنام دوستام اونایی که از من کوچکترن ازدواج کردن بیشترشونم بچه دارن آخه مگه من چه گناهی کردم که نباید هیچ پیشنهادی داشته باشم اونم تو این سن که دیگ کم نیس

خدا جانم شکرت                                                         آقایون درخواست ندین

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

از کجا میدونی اطرافیانت خانوادت شاید گفتن نه یا مثلا فکر کردن نباید بهت بگن

۲۸ سالمه 

بچه که نیستم 

و جدا از این حرفا همون موقع ها توی صحبت کردنا فهمیده بودم که هیچکس نیس 

خدا جانم شکرت                                                         آقایون درخواست ندین
۲۸ سالمه بچه که نیستم و جدا از این حرفا همون موقع ها توی صحبت کردنا فهمیده بودم که هیچکس نیس

نگفتم بچه ای که ابن ربطی به سن نداره  دارم میگم دختری مگه میشه اصلا نبوده باشه 

خودت میگی همه‌جور خوبی و قابل قبول اگه خانوادتم اینطور باشن پس خاستگار داشتی ممکنه تا ۲۵ سال بوده این‌که‌ میگی اصلا از اول امکان نداره 

خانوادت میگفتن خاستگار نمیاد ؟!

نگفتم بچه ای که ابن ربطی به سن نداره دارم میگم دختری مگه میشه اصلا نبوده باشه خودت میگی همه‌جور خوب ...

نه من فکر میکردن از من قایم میکنن 

بعد از طریق یکی از دوستام گفتم به مامانم زنگ بزنه گفتم اگ مامانم از من قایم کنه پس خواستگار داشتم ولی تا دوستم به مامانم زنگ زد مامانم اومد به من گفت 

جدا از اینا من خیلی تیزم امکان نداره متوجه نشم 

اصن میگیم اوکی قایم میکردن چرا خودم هیچ پیشنهادی ندارم چرا هیچکس طرف خودم نمیاد

نه من فکر میکردن از من قایم میکنن بعد از طریق یکی از دوستام گفتم به مامانم زنگ بزنه گفتم اگ مامانم ا ...

والا عجیبه میگی خواستگار نداشتم ی شرایط چیزی باید باشه که کسی چنین پیشنهادی به خانوادت نده 

شغلتون چیه خانوادتون سنتی نیستن؟

منم تو اجتماع بودم همه هم اووو تعریف میکنن ولی دلیل نمیشه حتی از سمت همکارام پیش اومد ولی نشد . الانم مجردم .. 

بقول ی دوستمون اینجا گفت رهاش کن بلکه خودش اتفاق بیفته