2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلاس

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»   بعضیها معنی خوشبختی را نمی‌دانند، برای همین احساس خوشبختی نمی‌کنند. او می‌گوید در اوج تلخیها هم می‌شود خوشبخت زندگی کرد به شرط آن که عامل ناکامیهایمان را به کسی نسبت ندهیم🦋.چو‌ ایران‌ نباشد‌ ،تن‌ من‌ مباد‌✨💫بدین بوم و بر زنده یک تن مباد✨💫 بهشت رابه بها دهند نه بهانه 💫 هرگز جز خدا پناهی نخواهی یافت🦋  در خواست دوستی نمی پذیرم مگر اینکه دلیل تون رو بگید پیشاپیش شرمنده🩵🤍 اللهم صل عَلی فَاطِمة و اَبیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ ما اَحاطَ بِهِ عِلمُک  

سلام عزیزم

من در نی نی سایت دوره مجازی آموزشی گذاشتم. تضمینی آموزش میدم

❌تضمینمم اینه که پرداخت هزینه بعد هز رضایت و شرکت در کلاسه. بعد از ۳ جلسه ❌

تایم کلاس نامحدود✔️✔️✔️

این تاپیک نظر شاگردای  نی نی سایتمه💚

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736

▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️

من یک کتابی نوشتم  و با اون یک دوره ۳۰ جلسه  آموزش کاااامل گرامر و اسپیکینگ. دارم  از"" پایه""

اموزش به زبان خیلی ساده هست و به راحتی ضعیف ترین افراد هم یاد می‌گیرند.

شما رو خیلی زود به هدفتون می رسونه✔️

این دوره از پایه شروع میشه. و به یک سطحی می‌رسید که میتونید انگلیسی صحبت کنید وتمام گرامرهارو  به صورت کاربردی یاد بگیرید

👍قسطیه.

👍دریافت هزینه بعداز رضایته.پایان هر ۳ جلسه .

👍تایم کلاس نامحدوده.  تاهر زمان که درس براتون جابیفته و ب توضیح و تمرین نیاز داشتید کلاس ادامه داره

❌میتونید چند جلسه رایگان شرکت کنید و بعد تصمیم بگیرید ...❌

آموزش کامل گرامر و اسپیکینگ هست

واین  کتابیه که خودم نوشتم و آموزشش میدم..

هزینه ی کل ۳۰ جلسه،  قسطیه.

هر قسط ۱۸۰

پیام بدید درخدمتم🌹

ایدی ایتا Englishapieceofcake

ایدی تلگرام englishapieceofcake

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736

بهترین استادی که میشناسم ایشون هستند 09496970109

که البته تا سن 15 سال رو تدریس دارن ولی در عرض دو سه ترم کاری میکنم که راحت انگلیسی صحبت کنی 

خیلی کمکت می‌کنه و از تجربه خاش هم بهت میگه

سلام اسی جون ،نمیخواستم نظر بدم چون تاپیک مال الان نیست 

ولی چون خودم ،برادرم و تمام همکلاسیم نتیجه دیدیم میگم 

موسسه ایران اروپا، وقتی یک ترم رو ثبت نام میکنی 30 جلسه اصلی هست ،ولی 30 جلسه که اگه بخوای بیشتر هم میشه، کلاس جانبی رایگان داره،اینجوری که اکه بخوای هر روز کلاس شرکت میکنی و هر روز خواه و ناخواه انگلیسی صحبت میکنی ،منم بعد دو ترم اونم تو 14 سالگی روان صحبت می‌کردم 

امید وارم هر چی خیره پیش بیاد برات عزیزم 

از جهان مانده فقط جان که مرا ترک کند،من چنانم که محال است کسی درک کند...!