2777
2789

میگن استعفار بگی و نماز شب بخونی و نماز اول وقت بخونی و استغفار هفتاد بندی امام علی و سعی کنی گناه نکنی  تقریبا روحت صیقل پیدا میکنه و دستتو ببری بالا و بگی یا الله اینو میخوام و اونو میخوام اجابت میشع 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا چند شب؟

خب مهم همینه 

یه ویسی گوش میکردم تو تلگرام مهندس استغفاره اون شخص

میگف که بعضیا انقدر زمان میبره تا به اون درجه برسن 

و اینکه کیفیت این کارا هم خیلی تاثیر داره

من این کارو نمیکنم چون یه گوشه از ذهنم همیشه میاد که این نماز و این کارا واسه خدا نیست واسه اون چیزی ...

به این فکر کن که همه اینا بهونست برای نزدیک تر شدن به خدا که به واسطه اش حاجتت هم میگیری که چه بهتر

هیچ‌چیزی صد در صدی نیست به نظرم اصلا اشتباهه که میگن صد در صدر حاجت میده چون برا آدمایی که ایمان قوی ندارن بعد این کار رو انجام میدن اگه خدا بهشون نده بیشتر باعث کفر و بی‌ایمانی میشه 

فقط خود خدا می‌دونه که قراره بهمون بده یا نه 

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما 

من این کارو نمیکنم چون یه گوشه از ذهنم همیشه میاد که این نماز و این کارا واسه خدا نیست واسه اون چیزی ...

خدا وقتی خودش گفته ازم بخاه کم نخاه 

وقتی خدا گفته از خودم بخاه 

وقتی از خدا بخای خدا خوشحال ميشه چون میده به قدرتش ایمان داری که ازش میخای 

.

مگه میتونیم گناه نکنیم هر لحظمون گناهه 😂

حداقل میتونیم کمتر گناه کنیم 

ولی اسلام رو برا ما خیلی بد تعریف کردند میدونی خدا تا هفت ساعت به گناهای ما توجه نمیکنه و امید داره ک بریم استغفار کنیم 

اره مثلا موضوع حجاب و .. اینا یه جوریه ک خیلی جوونها نمیتونن کامل رعایت کنند ولی بهتره از چیزایی ک میتونیم شروع کنیم 

مخصوصا حق الناس

خدا وقتی خودش گفته ازم بخاه کم نخاه وقتی خدا گفته از خودم بخاه وقتی از خدا بخای خدا خوشحال ميشه چون ...

اگه یه چیزو و زیاد از خدا بخوای ولی نده چی 

من چند وقته فقط‌ یه چیز از خدا میخوام ولی حس میکنم انگار خدام دوست نداره من چیزی که میخوام و داشته باشم