2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب عزیزم سوالتو بپرس بله چرا که نه وظیفه ام حتما جواب میدم

مرسی فداتشم🥰🥰

عزیزم میشه بگی حست به نیما چیه؟

چطور آدمیه؟از نظر ظاهری و اخلاقی؟

چه حسی بهم داره؟خوشش اومده ازم؟پیشقدم میشه صحبت کنیم باهم؟اگه آره چه زمانی؟

کی ازدواج میکنم؟اصلا رابطه ما به ازدواج ختم میشه؟

هیچی کات کردیم باهم بعد ۵ سال دوستی 

دو ماه بعدش با ی دختره لول پایین رفت تو رابطه 

ی مدت کات بود

باز رفته تو رابطه با یکی دیگ

خیلی خوب بود موقع دوستیمون

الان هرزه شده انگار

آریامهر❤️دختر کوروش بزرگم ، متعصب شدید روی ایران و ایرانی ، پس مذهبی ها ، وطن فروش ها ، تازی پرست ها ، باهام هیچ گونه بحثی نکنید

مرسی فداتشم🥰🥰عزیزم میشه بگی حست به نیما چیه؟چطور آدمیه؟از نظر ظاهری و اخلاقی؟چه حسی بهم داره؟خوشش ...

فکر کنم چشم ابرو مشکی باشه یا چشاش قهوه ای باشه موهاشو بالا میزنه قد متوسطی داره پوست گندمی داره اخلاقی هم یکم ادمو به شک میندازه شوخ طبع و همه چیزو ساده میگیره مکالمه هاش طولانی نیستش حس هایی بهت داره شاید پیشقدم بشه چون یه دختری هم ازش خوشش میاد ممکنه مخشو بزنه

چه حالی داری؟

حالم بده واقعا

انگار دوست نداشتم اینجوری تموم شه

دلم میخواست پایانمون هم عاشقانه باشه مث کل رابطه مون

یهویی رنگ عوض کرد اصلا نمیفهمم چطوری تونست بعد من با دخترای مختلف بپره

آریامهر❤️دختر کوروش بزرگم ، متعصب شدید روی ایران و ایرانی ، پس مذهبی ها ، وطن فروش ها ، تازی پرست ها ، باهام هیچ گونه بحثی نکنید

گلم میشه بگی من کسی عاشقم میشه ک منم عاشقش بشم و عشق واقعی رو تجربه کنم؟ من یه مرد کامل میخوام مثل خ ...

گلم تو فکر کنم متولد مهر یا کلا پاییز باشی احساسی هستی و زود گریه ات میگیره و رنگ پوست روشن یا گندمی داری چشمای درشت وزیبا بله دسته خودته گلم چرا که نه دانم واقعا پاکه