2777
2789

بچها قبل از هرچیزی بگم که قضاوتم نکنید 

بچها من یه اکس بیشعور دارم ، که الان یه سال و خورده ای میشه از تایم کات کردنمون و فقط هم ۵ ماه باهم بودیم. این آقا همش زنگ میزنم و ایجاد مزاحمت می‌کنه ، اینکه میگم مزاحمت منظورم اینه مثلا ساعت ۲ نصفه شب زنگ میزنه ولی من مثلا ۱۱،۱۲ دیگه خوابم بعد اگه گوشی سایلنت نباشه کل خانواده بیدار میشن ،هنین دیشب ساعت ۱ شب زنگ زده بهم خداروشکر سایلنت بودم 

من بعد این آقا مشکل روانی داشت ، و خیییلی اذیت شدم 

عشق یکطرفه اینطوریه ک:اون چاقو گذاشته بیخ گلوت و داره میکشتت . .و تو همون لحظه میگی مواظب باش دستتو نبری :)

اینم بگم که نمیتونم بلاک کنم چون در حالت عادی وقتی زنگ میزنه شمارش میوفته و جواب نمیدم اگه بلاک کنم با ناشناس زنگ میزنه یوقت جواب میدم

عشق یکطرفه اینطوریه ک:اون چاقو گذاشته بیخ گلوت و داره میکشتت . .و تو همون لحظه میگی مواظب باش دستتو نبری :)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پیامتو  خوندم وای خطو عوض کن

به فامیلا فقط بگو

سلام رفقا .                                                            مرسی که دو سه سال تحملم کردید :)                          من رفتم ، خوبی یا بدی دیدید حلال کنین ؛                   دل کندن از شما مث دل کندن از یه خانواده پرجمعیت مهربونه :/                                                              یه روزی برمیگردم که هم افسردگی خوب شده باشه هم به اهدافم رسیده باشم :-)                                              مرسی که کمبود خونواده ی بد خودمو پر کردید :]           خوش باشید ، یاعلی .

پیامتو خوندم وای خطو عوض کنبه فامیلا فقط بگو

خیلی بیشعوره 

ازش میترسم بخدا ، روانیه عکسم هم داره  

البته عکس معمولی نه چیز بدی 

چرا دلیل کات چی بود ؟؟ چرا نمی‌خوای باشی باهاش ولی خوب کلا مشاوره غریبه جواب نده کار داشته باشن پیام ...

بخدا ازش میترسم 

زنک میزنه یبار جواب دادم گفتم دیگه مزاحمن نشو می‌گفت چرا مزاحمت نشم ؟ ینی من مزاحمم؟؟ 

بعد چون روانیه و ازم عکس داره میترسم بخدا 

شهرمون هم کوچیکه 

خیلی بیشعوره ازش میترسم بخدا ، روانیه عکسم هم داره البته عکس معمولی نه چیز بدی

بگو از یکی از فامیلای دورمون گرفته

سلام رفقا .                                                            مرسی که دو سه سال تحملم کردید :)                          من رفتم ، خوبی یا بدی دیدید حلال کنین ؛                   دل کندن از شما مث دل کندن از یه خانواده پرجمعیت مهربونه :/                                                              یه روزی برمیگردم که هم افسردگی خوب شده باشه هم به اهدافم رسیده باشم :-)                                              مرسی که کمبود خونواده ی بد خودمو پر کردید :]           خوش باشید ، یاعلی .

بگو از یکی از فامیلای دورمون گرفته

نمیشه اصن 

اگه عکسارو نشون یکی بده دیگه نمیشه جمعش کرد

البته می‌دونم اینکارو هم نمیکنه ،اونقد نامرد نیست 

فقط کاش زنگ نمیرد 

نمیشه اصن اگه عکسارو نشون یکی بده دیگه نمیشه جمعش کردالبته می‌دونم اینکارو هم نمیکنه ،اونقد نامرد نی ...

تهدیدش کن

بگوکارت جرمه

مزاحمت جرمه و زندان داره

تهدیدش کنبگوکارت جرمهمزاحمت جرمه و زندان داره

وااای اون خیلی دیوونست 😂😂😂 

نه خدا می‌شناسه نه پلیس می‌شناسه هیچییییی

همینطور جواب ندیدی از سرش میوفته

خاک تو سرش از نزدیک دوساله داره میگذره از کات کردنم باهاش 

ینی باورت نمیشه چه ضربه ای بهم خورده از وقتی با اون در ارتباط بودم 

دیگه نمیتونم با هیچ پسری ارتباط بگیرم حس میکنم همه مثل همونم درصورتی که پسر خوب داشتم 

وااای اون خیلی دیوونست 😂😂😂 نه خدا می‌شناسه نه پلیس می‌شناسه هیچییییی

الحمدلله که باش کات کردی خیلی خربود